Po negatívnom pcr zhoršené príznaky a poz.ag
Môžem sa zas objednať na pcr?
Mám nárok?
Niekto podobné skúsenosti?
2 x do mesiaca cez korona.gov mate testovanie zdarma. Mne vyšiel 1x pcr po intenzívnom kontakte s pozitívnym (4ty den) test najskôr negat. Neskor (6ty den) po príznakoch doma robený antigen pozit., čo som si ešte dala potvrdiť pcr testom 8den).
Môj manžel je s nami v karanténe. Najskôr to mal syn tak sme išli aj my po 5 dnoch. Všetci pozitívni okrem manžela( mal to vo februári) tak sa pre istotu ešte raz objednal skrz nás a našu infekcnost s dcérou.ani mu neodpísali že ho registrujú. A po týždni nemá žiadny termín 🤦🤦😤
@lily14
@pataja ste si isté baby?
Objednala som sa,uvidím,čo to spraví,keď mi odmietnu pcr,že som bola pred pár dňami,čo robiť?
Mám pocit,že pani mi vtedy paličku riadne nevopchala do nosa.vyter odflákla,kvôli takej sa teraz nedostanem k papieru o prekonaní😤😤druhy AG tiež v sekunde pozitívny,cítim sa ako parným valcom prejdena,horucka
@kamatopo volali sme s regionálnym úradom VZ. Vraj je problém s terminami. Niekedy si pridelené až po 7 dňoch.
My sme takto dopadli podobne. Mame týždeň po covide. Prvy bol syn poz. Tak sme sa objednávali ostatní doma, mali sme príznaky, dali nám termín o týždeň a už sme vyšli negativny😀 nuž smola.
@cherrie982 no nám dnes skončila karanténa tak manžel ide už od pondelka do roboty. Tak už si môžu prideľovať kolko chcú😂
Áno samozrejme. Aj ja som mala negat test PCR na 5 deň a po Tom sa mi naplno rozvinuli príznaky. Ďalší o týždeň pozit. Nič som neplatila a normálne máš na to nárok
urcite... hlavne do ziadosti daj ze mas pozit antigen. ja ked som dala pozit antigen prisiel mi skorsi datum ako znamej ktora sa dala iba ako kontakt
Ja som mala pozitívny test až štvrtý 🙈🙈 a to ubehli 3 týždne od prvých príznakov...doteraz tomu nerozumiem..
@mmoni89 ja si myslím ze ste covid nemali. Po týždni sme nemohli byť všetci negatívni. Veď človek je po prekonaní dlho pozitívny. Ja som toto mala vo februári . Tiež som myslela že som pri manželovi aj ja prekonala. Mala som zvýšenú teplotu a aj iné problémy no pcr negatívny. Tak som si v lete dala spraviť protilátky a úplne čistá bez prekonania. Zato teraz sa to na mne vyburilo a po dvoch týždňoch stále cítim jak si to z vesela behá.
A ten AG si si robila doma???? Kolegyňa bola na test čo si platila a má doklad aj tomto prekonaní.
@kamatopo treba zavolať na hygienu vo svojom meste. Ja som mala pozitívny ag test. Objednala som deti keďže choré boli dlhšie. Na druhý deň som volala na hygienu a behom par minút som mala termín pre obe deti na druhý deň. Normálne som im vysvetlila že potrebujem čo najskor aby ich ešte zachytilo keďže príznaky majú už 6 dni. Manzela po tak dlhej dobe neviem či ho ešte zachytí.
@dominika7990 my už to neriesime.jemu vďakabohu nič nebolo a to ešte viezol brata na covidove . Ide len o princíp že chcú zachytávať kontakty ale keď sa človek prihlási sám skrz svoju bezpečnosť tak nič. Dúfame že to máme na dlho odbavene.
@kamatopo no neviem, niekto je pozitívny týžden, niekto 3tyzdne, nemôžme vedieť kto u nás kedy začal keďže deti boli bez priznakov a od septembra si tu tocime nejaké choroby. No proste si nemyslím ze pri mojej imunite by som to nedostala 🤭zo 7ludi 4poz., 3neg..skor si myslim že už sa ta pozitivita negatívna. Lekár sám povedal keď nás videl ze na 99%sme si tým všetci prešli. Ale samozrejme, ruku do ohňa by som za to nedala
@kamatopo akon, ono je to ťažko. Svokor bol dlho chorý, veľmi kaslal, teplota hrdlo.. Išiel na test a negatívny. Potom išiel na ďalší s nami asi 9dni od toho prvého ako kontakt s nami, keďže bývame spolu a pozitívny a to mu už vôbec nič nebolo. A svokra tak isto pozitívna a tej nebolo že absolútne nič. Tak preto hovorím ze sa mi ťažko verí že keď sme boli všetci tak 3ja z nás negativni, skôr si myslím ze len ťažko zistiť kto kedy začal a kto to priniesol, keďže nielkt. Boli úplne bez príznakov
Môžeš mat aj klasicku inu nekovidivu chorobu. Po neg. Teste ak sa ti zhorsi stav mas kontaktivat lekara. Ja po neg teste ked som chorá tam idem rovno, vysetri ako sa v starych casoch robilo a da lieky.
Na pcr samozrejme ist mozes, alebo antigen... Nestalo sa mi ze by nedali termín, neviem ci to takto striktne kontroluju.
Jasne