Baby odkedy som nastúpila do práce zvýšil sa mi tlak z nízkeho na normálny ukážkový tlak 120/80 no pri takom už pociťujem horúcu tvár červenu bolesť hlavy
Zvykne si časom telo?
5 rokov som bola doma na materskej
@janickacrazy čašníka 2 týždne
@dianka997 No tak 2 týždne je ešte krátka doba, snáď si zvykneš a telo sa upokojí. Skús si doma večer pred spaním urobiť meditáciu, mna to vie veľmi ukľudniť.
@janickacrazy začínam brať lieky na pulz
Po magnéziu tá červeň horúca v tvári prešlo
Máš z roboty stres. Aj mne každí deň niekto dvíha tlak :D odkedy robím permamentne mám 150-160 :D
😀 prepáč za tohto smajla, myslím si, že veľa ľuďom v práci dvíha tlak🙂) ale hádam hej...máš nejaké stresy, či len z toho že máš nový režim, či budeš stíhať deti atď..?
@sassy_girl všetko začínam brať lieky na pulz tak možno preto stres mám aj pred menštruáciou všetko dokopy
@sassy_girl skôr nový režim a tak niečo nové pre telo sa deje bola som na EKG v poriadku srdiečko bije pravidelne
uvidíš po mesiaci, dvoch..a tie lieky máš nové? či aj predtým si niečo brala?
Mas stres, je to normalne hlavne pri praci v gastre. Si vyucena ci pracujes 1x ako casnicka? Potrebujes cas, Bude lepsie. Ale ked to robis 1x, mozno to nebude vhodna praca pre teba ked nezvladas stres
@konikmodry111 vyucena už som to robila 🙂
@dianka997 tak to potrebuje cas, drzim palce nech sa ti cim skor polepsi ❤️
@konikmodry111 ďakujem pekne ❤️
@dianka997 Ahoj, tak asi si trochu v strese. Ako dlho si v novej práci? Robíš manuálne alebo v kancli?