Po laserovej operácii Z - Lasik

srdiecko117
26. sep 2021

ahoj

Chcem sa spytat kto uz absolvoval tuto metodu operacie ze ake mate skusenosti?

Mala som dioptrie 2,75 a cyl 1,75 ,som 4 den po operacii a vyrazne vidim horsie na lave oko.
Rozmazane hlavne ked nieco chcem precitat do dialky.Je to normalne? myslim napravy sa to?
mala som cudne pocity aj pri predoperacnej kontrole,pretoze pri citani z tabule myslim tej kde je polovica cervena a polovica zelena,som az tak dobre nevidela myslim ten rozdiel.

a bojim sa ze tam mohlo prist aj k prekorigovaniu

1sally12
26. sep 2021

Neviem či som mala zrovna túto metódu, ale ja som po operácii videla do blízka horšie. Písmená v mobile som videla dvojmo. Ale určite sa to upraví, nemôže hneď oko po takom zákroku vidieť perfektne.

srdiecko117
autor
26. sep 2021

@1sally12 áno,to mi je jasne len ma straší skôr ten rozdiel medzi očami

brigitka_12
26. sep 2021

@srdiecko117 Ja som bola operovaná vo Februári a hneď po operácii som lepšie videla na ľavé oko a na pravé ešte horšie ako pred operáciou a bola som z toho veľmi nesvoja hlavne to rozmazané a dvojité videnie na to horšie oko ma veľmi trápilo. No každý mi hovoril, že to je normálne a všetko je ok. Po mesiaci to bolo o trošku lepšie, po troch mesiacoch mi lekár povedal, že mi na tom horšiom oku zostali nejaké cylindre ale, že je to ok keďže to nie je moje dominantné oko. A že hodnotiť sa to dá až po pol roku. Teraz je to presne 7 mes. od operácie a je to o dosť lepšie. Takže skús ešte počkať. Inak som veľmi rada, že som to absolvovala počas RD lebo si neviem predstaviť hlavne ten prvý mesiac ako by som fungovala 8 hod za počítačom.