Po laserovej operácii hemoroidov

8. apr 2022

Som 2 tyždne po laserovej operácii lasertovým lučom.Mala som hemoroidy 3-4-stupňa, vo vnutri konečnika 2 stehy, neviem prečo, keď všade sa piše, že pri tejto operácii sa nič nereže, nešije.Stale pociťujem taký tlak, pnutie , bolestivosť v konečniku.Okolo konečnika mam ešte opuch po hemoroidov, aspoň takto to povedal lekar na kontrole.
Chcem sa opytať, ako dlho ste mali problemy po tejto operácii a či ste tiež pociťovali to pnutie a tlak. Všade sa piše, že rekonvalescencia je kratka, no mňa to boli už 2 tyždne po operácii.

zamanitka
21. apr 2022

Dobry den, mozem sa spytat, ako vyzeral ten opuch a ci uz vam zmizol? Ja som 10 den po operacii laserom hemeroidy 3 štádia. A tesme za konecnikom sa mi asi na 3 den objavila hrca velka asi ako necht palca. Doktor povedal, ze je to stara koza a ze to musi odpuchnut? Mali ste nieco take aj vy? Kedy sa to stratilo? Dakujem. Leno mna to reze pri kazdom vyprazdnovani , lebo zavadzia v konecniku.

autor
24. apr 2022

@zamanitka ja som mesiac pooperácii, ten pocitzavdyania v konečniku mam stale, ale už too začina pomaly odpuchať. Ešte niekedy mam pocit tlaku v konečniku.0 deň to je ešte skoro, lekar mi povedal, že aktivne hojenie je 6 týždňov, doliečovanie aj pol roka.

autor
28. apr 2022

@zamanitka Ako sa mate, je to už lepšie?

ircok
3. jún 2022

Dobry den. Mozem sa spytat ako prebehli prve dni po operacii? Tiez ma to caka a dost sa bojim

janicaopica
18. okt 2022

Dobrý večer, môžem sa spýtať kde vás operovali a akým laserom, akou metódou? Ako to prebiehalo, aké ste mali bolesti, aké vám dali lieky?

baruska884
23. júl 2023

Dobrý deň môžem sa spýtať zlepšilo sa vám to?ďakujem

katulka3333
10. mar 2024

ahoj
@zamanitka možem sa opýtat aj ti to mokvalo nejako .muž je 3 den po operácii bolesti ma velke ..stipanie ..mokva mu to . tiez sa mi taka ako keby hrcka urobila . nevie ist na velku potrebu poriadne . na zachode krici od bolesti . robim mu kasovitu stravu ale jedol aj rozok 2 dnový. dr. mu dal jedalnicek aletam mal na 3 den kôprovu omacku reku to určite nie ...

palomino700
1. apr 2024

@katulka3333 môžem sa opýtať ako to vyzerá teraz po mesiaci? Tiež mi to robili laserom a mám podobné pocity :((

urbanova86
10. jún 2024

Dobrý deň. Prosím Vás môžete mi pomôcť som týždeň po operácii vnútorných hemoroidov 3 stupňa. Mám nesmierne bolesti, krvacam už si trám vlasy. Kedy by to malo začať ustupovať. Dakujem

palomino700
10. jún 2024

@urbanova86 akou metódou Vám to robili - laserom alebo klasicky chirurgicky?