Som 2 tyždne po laserovej operácii lasertovým lučom.Mala som hemoroidy 3-4-stupňa, vo vnutri konečnika 2 stehy, neviem prečo, keď všade sa piše, že pri tejto operácii sa nič nereže, nešije.Stale pociťujem taký tlak, pnutie , bolestivosť v konečniku.Okolo konečnika mam ešte opuch po hemoroidov, aspoň takto to povedal lekar na kontrole.
Chcem sa opytať, ako dlho ste mali problemy po tejto operácii a či ste tiež pociťovali to pnutie a tlak. Všade sa piše, že rekonvalescencia je kratka, no mňa to boli už 2 tyždne po operácii.
@zamanitka ja som mesiac pooperácii, ten pocitzavdyania v konečniku mam stale, ale už too začina pomaly odpuchať. Ešte niekedy mam pocit tlaku v konečniku.0 deň to je ešte skoro, lekar mi povedal, že aktivne hojenie je 6 týždňov, doliečovanie aj pol roka.
@zamanitka Ako sa mate, je to už lepšie?
Dobry den. Mozem sa spytat ako prebehli prve dni po operacii? Tiez ma to caka a dost sa bojim
Dobrý večer, môžem sa spýtať kde vás operovali a akým laserom, akou metódou? Ako to prebiehalo, aké ste mali bolesti, aké vám dali lieky?
Dobrý deň môžem sa spýtať zlepšilo sa vám to?ďakujem
ahoj
@zamanitka možem sa opýtat aj ti to mokvalo nejako .muž je 3 den po operácii bolesti ma velke ..stipanie ..mokva mu to . tiez sa mi taka ako keby hrcka urobila . nevie ist na velku potrebu poriadne . na zachode krici od bolesti . robim mu kasovitu stravu ale jedol aj rozok 2 dnový. dr. mu dal jedalnicek aletam mal na 3 den kôprovu omacku reku to určite nie ...
@katulka3333 môžem sa opýtať ako to vyzerá teraz po mesiaci? Tiež mi to robili laserom a mám podobné pocity :((
Dobrý deň. Prosím Vás môžete mi pomôcť som týždeň po operácii vnútorných hemoroidov 3 stupňa. Mám nesmierne bolesti, krvacam už si trám vlasy. Kedy by to malo začať ustupovať. Dakujem
@urbanova86 akou metódou Vám to robili - laserom alebo klasicky chirurgicky?
Dobry den, mozem sa spytat, ako vyzeral ten opuch a ci uz vam zmizol? Ja som 10 den po operacii laserom hemeroidy 3 štádia. A tesme za konecnikom sa mi asi na 3 den objavila hrca velka asi ako necht palca. Doktor povedal, ze je to stara koza a ze to musi odpuchnut? Mali ste nieco take aj vy? Kedy sa to stratilo? Dakujem. Leno mna to reze pri kazdom vyprazdnovani , lebo zavadzia v konecniku.