Ahojte..nedavno som sem davala prispevok ohladom kury na zlcove kamene. Bola som na sone a veru ZMIZLI!!! Pisem to hlavne pre tych ,,premudrelych,, co ma hned zacali osocovat koli tomu. Ja som rada ze som to vyskusala a vyhla som sa teda operacie. Len tolko k tomu..
@ivulik2311 ja som to pred operaciou tiez citala, ale nedala som sa na to, lebo som citala aj velke rizika. tie kamene sice kurou nejako zmaknu a mozu lahsie vyjst von, no rovnako sa mozu aj vzpriecit, upchat zlcovody, ... a moze to skoncit velmi zle, takze je to tak 1:1. ci riskovat zhorsenie stavu, len aby som sa vyhla jednoduchej operacii. ja som bola na 1dnovke, do 24hodin som bola doma v pohode som fungovala.
@ivulik2311 Ahoj, nic si z toho nerob. Jasne, ze existuj[ aj iné možnosti ako len operácia. Mne tiež hrozil operácia pre žlčnikové kamene, velmi som sa bála a nechcela som sa rezať. Potom mi niekto poradil saponinový prípravok na prečistenie organizmu a čuduj sa svete kamene zmizli! Prečistilo sa mi celé telo, stolicu som mala jeden čas takú žltú, to sa tie kamene rozpustili. Ide o Diamond Yacca dostať to iba online. Vďaka bohu, že existujú aj iné možnosti ako len rezanie. 🙂)
@ivulik2311 ahoj, chcem sa spytat, aku kuru si uzivala? hladam 3 mesacnu kuru na zlcnikove kamene, ktora ich odstrani a neviem sa k nej dopatrat, posledny den sa uziva grapefruit a horka sol
@petra_ko možem sa vás opýtať ako dlho ste užívali tú kúru ? Tiež som o tom počula, ale som dosť skeptická
Aka je to prosim ta kura?...ja mam zlcnik plny kamenov, ako casovanu bombu a v poslednej dobe bolesti...a dnes do rana som uz ani nespala..neskutocne zle...tiez sa chcem vyhnut operacii