Ahojte....opäť mám mykozu 🤦 už 4ty krát.
Bola som na gastre aj u imunológa a vraj všetko ok. Beriem probiotiká Candix, bavlnená spodná bielizeň (aj žehlim) a používam sensitivnu aviváž, priateľ teraz dostal masť Fungicidin, tak sa natiera, žiaden parfumovany papier 🤷
Mykozy začali,keď mi cytologia zistila hpv, a prakticky som ich už 2x mala aj po tom, čo mi cytologia už vyšla na hpv negatívne :/
Bolo mi povedané,že moze mať na to vplyv aj fajcierske prostredia (robím v herni, takže budem dávať výpoveď, nakoľko som nefajčiar a všeobecne mi to vadí, a myslím,že toto je ďalšia vec, prečo skončiť). Hpv som chytila od bývalého :(
....no ale k veci, predtým som mala Fluomizin,ten zabral zhruba po 4och tabletkach, potom som mala Gynoflor, no ten nezaberali vôbec 🤦 tak naspäť Fluomizin. Teraz som dostala Macmiror....tu sa chcem spýtať,že zhruba po koľkej Vám začal zaoberať? Síce ešte len včera som mala prvú guličku,no zaujíma ma to,že zhruba,či by to bolo tak isto účinné 🤔
Vďaka za odpovede
Mne nepomohli ziadne z tychto tabliet..pomohlo vylucit sladke a vyplachy
@beatrice1111
@simona92101 no Fluomizin mi pomohol, skôr sa obávam práve toho,či mi iné lieky zaberú, alebo nie :/
existuje aj 1 tabletový Diflucan, 1 tableta na 2 týždne. Orálne, telo vyčistí od candidy. Vylúč sladké, aj nápoje, nohavičky tango, a spi bez nohavičiek celkovo. Od úžasnej primárky z košickej nemocnice si pamätám super trik, trochu octu do vody, asi pol deci octu a zvyšok 1,5 deci teplá voda a pri sprche posledný krok dole. Zo začiatku to môže trochu štípať, ale to sa časom zlepší. A lieky sa berú aj niekoľko týždňov.
Skús aj nejaké alternatívne rady ako ti tu baby píšu.
mne zabral vzdy veľmi rychlo, tak po 3. tabletke som uz necitila nič.
Ako čítam ze si to chytila od bývalého... Ja som kd ného chytila herpes na pery a vždy ked sa mi vyhodi som na neho opäť nahnevaná 😅
Mne pomohol na výtok, ten zmizol, ale infekcia ostala. Potom som mala aj fluomizin ako tablety, takisto nepomohol, až canesten gyn 6 dní. Skús si kúpiť rebríček obyčajný a sprav si z neho sedací kúpeľ ten je na tieto ženské problemy super. 👍🏻