Ahojte vcera som tu písala príspevok že som dostala nádchu a teploty , lenze tiež som si všimla že po každom jedle či to je obed večera alebo len sladkosť hneď po 10-15 min chytím kŕče a musím na záchod a to je fakt po všeličom čo zjem aj keby len 2 hranolky 😃 je to normálne pri nádche / chrípke ? Je to už druhý deň
@stellarstar ale ja to mám fakt aj po keksíku 10 min a hneď kŕče v črevách a už len utekám 🤣 ešte som to nemala
@carolinaherr tak nejaká potravinová neznášanlivosť alebo črevná chrípka
@stellarstar len neviem pochopiť že tak rýchlo to prejde tráviacim traktom veď normálne to trvá aj 2 dni kým sa to dostane z dola nie ? Keby ti bola črevná chrípka by som to vyzvracala či ? Ja viem že to je nechutná téma ale je víkend a k lekárovi môžem az pondelok
@stellarstar neviem či mam črevnu chrípku , ale tu normálnu mám 😀 upchatý nos bolesť v krku slzenie oči a k tomu aj prujem ale nevolnost a bolesť žalúdka nemám ,,, dúfam že do zajtra to zmizne
@carolinaherr uvidíš a ptm inak v P ku dr. Skoré uzdravenie
@carolinaherr to jedlo co zjes, neprejde tak rychlo traviacimi organmi. lebo tie su dlhe niekolko mertrov. to sa tak rychlo neda ani pri extremnej ryclosti., ja oobne mam na sebe vyskusane, ez ked som mala hnacku po ATB, vzdy az po 2hod od uzitia tbl.
mozno skor nejaky reflex, ze jedlo vyvola nutkanie na stolicu.
Ja keď mám chrípku " prejde " mi to aj na žalúdok a mám ptm tiež 💩 takže za mňa áno z chrípky môže byť