Po fitku som celý deň vyčerpaná

7. feb 2024

Je to normálne ? Aj počas cvicenia mi rýchlo bije srdce, rychlo sa zadychcim, je mi na odpadnutie a po cvičení sa cítim vždy strašne depresívne. Nechápem

simca06022011
7. feb 2024

Neveim ako dlho cvicis.. takze taka je aj moja odpoved :D podla vsetkeho nemas este kondicku, cize zmiernit cvicenie. A vydrzat, zlepsi sa. A je dost mozne ze mas malo energie na cvicenie. Ja som si to vsimla, ze ledva som eliptikal zvladla 40minut aj to s vyplutou dusou, ze aspon tych 40 musim dat, ked som proste malo cez den jedla, uz som nevladala... ked normalny den som mala tak v pohode hodinu dam ako nic.

luccija
7. feb 2024

Len začínaš?keď nemáš kondičku je to normálne, že Ti bije srdce a si unavena.Bude to lepšie...nie si hladná, nemáš anemiu?

simca06022011
7. feb 2024

@luccija vidis este aj to zelezo to moze byt, to mi zistili prednedavnom.. :D nenapadlo ma ze aj to cvicenie to ovplyvnuje

domkakvet
7. feb 2024

Nemas kondicku, na zaciatku treba cvicit menej, potom sa to zlepsi.

wade
7. feb 2024

Celkovo sa pozri na svoju stravu. Po salate sa tazko maka. Telo potrebuje energiu.

tana85
8. feb 2024

plus by som povedala, ze kazda sme ina a vyhovuje nam ine cvicenie. ja neznasam aerobne cvicenie, kadejake zumby kde sa hulaka a je to strasne rychle. mala som kolegynu, co to zboznovala, bola proste uplne ina povaha. moze byt ze by ti lepsie sadla joga alebo plavanie