Po endodoncii do práce

11. dec 2024

Ahojte, ked ste mali dlhsie zapal v zube a boli ste na endodoncii, nebolelo vas po osetreni nic, dalo sa ist do prace? Dakujem

peta2202
11. dec 2024

Vies co, ja som bola raz a nebolelo ma potom vobec nic. Co som bola prekvapena. Ale tak tazko povedat, ci to tak bude u kazdeho.

colsami
11. dec 2024

Bolelo, aj viac dni. Normalne som isla do prace a normalne som si dala tabletku, ked bolelo velmi. 🙂

kiki68
11. dec 2024

Ja som normalne fungovala

kavasmliekom
11. dec 2024

Ja som mala v priebehu jedného týždňa 2 zákroky, druhý chirurgicky aj 8 stehov, neviem ako sa to podarilo 🙈 a hneď z ambulancie som išla do práce, čo som olutovala už v polke cesty. Ale otočil ma šéf vo dverách a týždeň PN povinne 🤭

autor
11. dec 2024

dakujem, snad to bude okej, lebo ked mi zacali bolesti som v noci nespala

autor
11. dec 2024

@kavasmliekom tak to hadam ma necaka🙃 aj ked zazila som, ked sa mi zapalila dren zuba a cele prehnisane som to mala, rezali, cistili sili a ja hned po zakroku do roboty, pozerali na mna, ze ako chcem celt den komunikovat s tym, ale tak injekcia chvilu zaberala 🙃

kavasmliekom
11. dec 2024

Mne akurát vyprchala injekcia keď som prišla fő práce, no akože brutal bolesť, az na odpadnutie, doteraz si to pamätám 🤭

moonka1
11. dec 2024

ja som bola rada, ze som stihla prist domov, kym doucinkovala injekcia. ledva som lezala na gauci a nie to, aby som pracovala este. ale tak ako citam, je to rozne 😅

bobrina1
11. dec 2024

Urcite nie, 5- 6 hodin nemozem rozpravat kvoli anesteze a potom vacsinou musim chladit mrazenou zeleninou alebo tabletku. Niekedy to boli aj dalsi den.

ronie338
11. dec 2024

Ako normálne ľudia chodia do práce aj po väčších zákrokoch, ak zaberie anestézia nie je to nič hrozné, len si treba dať pozor a nezahryznut si nikde. Môže po odozneni anestézie bolieť ale bolesť by sa mala zmenšovať.

nelka93
11. dec 2024

Nie nič ma nebolelo, keď odznela injekcia tak som žiadnu bolesť necítila. Mam skvelého zubara