Po dlhom čase k lekárovi

29. mar 2023

Ahojte je tu niekto taký kto nebol dlhšie u gyn a potom išiel a bolo všetko ok?.ja idem zajtra po dlhom čase a bojím sa neskutočne ..musím si dávať lieky na ukludnenie 😢

babulkomale
29. mar 2023

Ano po troch rokoch. Lieky na ukludnenie nepouzivam. Osprchovala som sa, okomentovala ze bud som mala menzes alebo bola karantena alebo chore deti alebo som nemohla z prace, vysetrili, vsetko ok, dakujem pekne, vela zdravia a dovidenia.

katica06
29. mar 2023

Vlani som šla na preventívnu po troch rokoch, vysvetlila som prečo. Nebol problém.

autor
29. mar 2023

ja som nebola vyse roka a pol

janai1
29. mar 2023

Kvôli pol roku si dávaš lieky? Asi by si mala navštíviť aj iného lekára

vulka
29. mar 2023

A bojíš sa doktora alebo prípadnej rakoviny, či niečoho podobného.

autor
29. mar 2023

@vulka všetkého

andrea_82
29. mar 2023

rok a pol nie je nič, veď na preventívky sa chodí raz za rok. Tak prečo očakávaš nejaký problém?

gejb
29. mar 2023

Nepísala si už pár krát o tomto? A stále si tam nebola?

autor
29. mar 2023

@gejb este som nepisala som tu nova mam novy nick

autor
29. mar 2023

@gejb nepisala ešte

adka176
29. mar 2023

Ja som bola nedávno po 12 rokoch.... takže ty si na Tom úplne v poriadku po roku a pol....
A mala som chvalabohu všetko v poriadku...no a zase sa tam len tak skoro neukážem....tak buď úplne v kľude...

nelca84
29. mar 2023

rok a pol a davas si lieky na ukludnenie? naozaj? robis si z nas prcu??
vies o tom, ze je to normalny interval pri preventivke?

missviolet
29. mar 2023

ja som nebola asi... 4-5rokov

autor
29. mar 2023

a myslite ze je spolahliva ta lbc cytolgia ? lebo tu si davam robt kazdy rok

apolka77
29. mar 2023

Veď to je úplne v poriadku rok a pol je nič...moja suseda mi minulý rok hovorí že od pôrodu syna nebola u gyn...syn má už 18 😧 hovorím že či sa nebojí ...že nie že nič ju neboli má pravidelny menzes...pritom je to vzdelaná osoba nechápem že to takto zanedbala...

kotricka
29. mar 2023

neboj sa ty nic, nie si jedina. proste to tak vyslo a mozno to ani nebude dalej nejak riesit. dufam vsak, ze vsetko dopadne super a nabuduce uz stihnes prist skor

autor
29. mar 2023

moja mama isla minule po 13 r.

bimbambim
29. mar 2023

Ja síce chodím pravidelne na preventívne prehliadky,ale hlavne kvôli sebe ale aj aby som.mohla si preplatiť od zubára v peňazenke zdravia peniaze.Inak by my peniaze nedali . Vy si to potom neuplatňujete keďže nechodíte na prevenciu 😉

hope87
29. mar 2023

Rok a pol si nebola a uz takto stresujes a davas si lieky na ukludnenie??
Ved standardne sa chodi po roku...pol roka sklz je uplne zanedbatelne. Preplachni sa studenou vodou, popripade sa prefackaj, ze nemas dovod az takto stresovat a chod 😉

tropkica
29. mar 2023

To az take stresy mas? Ja by som skor mala stresy z toho, keby dlho k nemu nejdem ako z tej samotnej navstevy. Neviem, preco niekto nechodi pravidelne, aj ked na to tu nie som, aby som ta sudila. Ved klud, je to doktor ako kazdy iny, mne taketo veci absolutne nevadia, musis si povedat, ze je to proste uplne normalne vysetrenie, ktore je potrebne a hotovo.

katica06
29. mar 2023

Autorka nič sa neboj, moja mama nebola 30 rokov,od narodenia môjho mladšieho brata, to by bolo práškov na ukľudnenie za vagón

babulkomale
29. mar 2023

@bimbambim preco? Ved to je moznost, nie povinnost. Ja ked som bola v praci velmi vytazena a nestihla som ist na prehliadku, tak som si neuplatnila bonus na plomby. Naco aj ked som nemienila ist tam 4x ale dohodla som sa ze mi to urobia naraz, zaplatila som 250€ a na poistovnu som sa vykaslala. Aj tak by preplatili len 30€.

bimbambim
29. mar 2023

@babulkomale v dnešnej dobe aj tých 30 eur je niečo.Preco by som mala nechávať poisťovní moje peniaze? Ty keď nezaplatis poisťovní tak už si dlžníkom.A hlavne to robím pre moje zdravie ísť na preventívnu.A čas sa vždy nájde len tá chuť niekedy veľmi chýba

grolmulina
29. mar 2023

je to take no musis sa pripravit na to, ze moze mat lekar predslova tebe neostane nic ineho len ho vypocut a prijat to, kedze bude mat pravdu. proste podla mna zanedbavat zdravie sa nevyplaca

vulka
29. mar 2023

Tým sa neutešuj. Suseda chodila pravidelne a zomrela vo veku 39 rokov na rakovinu ženských vecí.

autor
29. mar 2023

@vulka super teraz sa bojím ešte viac

anshelia
29. mar 2023

Ja som bola po cca 5-6 rokoch a tu som...nemala som žiadne problémy, sestrička povedala, že dlho som nebola..ja že áno, ten čas tak letí

elenajezova
29. mar 2023

Ja som tiež cez coronu nebola, takže vlastne až po 3 rokoch som bola teraz a a šťastie všetko ok.

akvi
29. mar 2023

Uz minule tu bola presne táto istá téma. Rovno si daj aj termín u psychológa, pretože práve takéto stresovanie sa kôli totálnej blbosti ti môže chorobu privodiť. A hlavne nezabúdaj, že preventivka ta nezachráni od rakoviny, zachráni ťa skutočná prevencia, čiže to, ako žiješ, ako sa stravujes, ako stresujes a pod. Ja nechápem, ako niekomu stačí, že na preventivke je všetko ok a to ho ukľudní. Ja sa radšej opýtam sama seba každý deň, že čo som spravila pre svoje zdravie. A nie sa uspokojiť falošným pocitom bezpečia, ak je na prehliadke všetko ok.

hope87
29. mar 2023

Pozri, ked mas ochoriet, mozes kludne ochoriet aj akurat v tom obdobi medzi preventivkami...samozrejme, ked na ne chodis, je to len dobre, lebo velakrat sa na iste veci pride prave vtedy a v pociatocnom stadiu...ked sa budes fixovat na to, ze nieco ti isto bude, a preto sa bojis, tak si to sama takto aj privodis. Radsej navstiv psychologa, lebo takyto strach nie je v poriadku...