Po cvičení mám tráviace problémy

victoryma
16. dec 2020

Baby chcem sa spýtať či ste sa už stretli s problémami po cvičení? Konkrétne tráviace problémy zvyčajne na druhý deň ráno po cvičení. Aj po krátkom 20 minútovom. Brusaky vôbec nerobím
Aj keď je nenáročné alebo sa jedná len pár kilometroch prechádzku, často s tým mám problém. Nie vždy ale v celku často.
Stretli ste sa s tým niektorá? Viete niečo poradiť? Svalovicu nemávam.

tyrkysova_kobyla
16. dec 2020

@victoryma stretla som sa len so zvracanim zo svalovej horucky. Toto, co popisujes, mi nepride, ze je problem z cvicenia

katkami123
16. dec 2020

Aké tráviace problémy? Tak cvičením sa metabolizmus zrýchľuje, rýchlejšie trávi aj sa skôr ide na wc ak myslíš toto. Ale to sa mi dialo pri fakt intenzívnom aspoň hodinovom cvičení, kedy som bola cela spotena.

victoryma
autor
16. dec 2020

ano presne to... castejsia navsteva wc. niekedy aj krce do brucha.

katkami123
16. dec 2020

Tak kŕče som nemala nikdy.., skús návštevu lekára títo nebude z cvičenia...

katkami123
16. dec 2020

A z prechádzky už vôbec nie... to som mala vtedy, keď som fakt pravidelne cvičila take cviky aspoň minimálne hodinu a kvapkalo zo mna, ale aj to som nevedela hneď na wc. A už zase vôbec nie každú chvíľu.

tyrkysova_kobyla
16. dec 2020

@victoryma prechadzky, respektive akykolvek pohyb, praveze zlepsuju travenie, krce budu o inom, nemoze to byt stravou?

victoryma
autor
16. dec 2020

@tyrkysova_kobyla je to vždy po tom cvičení. Stravovanie mám také stále viac menej rovnaké.... Záťaž mám malú... Pol kilove záťaže na nohy a len kilove cinky