Neviem ci to môže byť spôsobené covidom ale strasne mi začali padať vlasy je niečo co by mi mohlo trochu pomôcť? Ďakujem
@majusikk a aké? Ja som si dala len zinok zatiaľ
skus este doplnit biotin k zinku ..
Ahoj nechcem ťa strašiť neviem čo je to pre teba moc ale ja som mala taký problém cca pre rokom.Vlasy boli úplne všade až jedného dňa som si našla prázdne miesta (tzv. Plesinky v tvare kruhu) a to sa začali zdravotné peripetie...Ale čo sa týka kozmetiky naj produkt Parusan Šampón dostupný v lekárni.No a mne chýbal Zinok a železo ale ak si si neni isté určite ku koznej treba zájsť 😊
Piť aj kreatín
@zuzana1688 máš alopeciu?
Autorka treba kvalitný zinok, béčka, železo, ale na jar mi tiež viac padajú vlasy
Ja tiez poznam zenu, ktorej velmi padali vlasy po covide. Bohuzial, tiez nevie co s tym. Asi len vitaminy ako ti tu radia.
Ahoj, áno, aj mne začali po covide padať strašne vlasy. Pred pár rokmi pomohla MUDr. Svrčeková v Nitre kamarátke, ktorej padali vlasy po pôrode dvojičiek. Pichala jej injekcie do pokožky hlavy. Myslím, že to je nejaký typ mezoterapie. Aj ja som sa k nej už objednala. Jedna injekcia stojí asi 20 - 25 € a opakuje sa 1 x týždenne asi 5 týždňov...
Áno aj mne po covide beriem vitaminy