Po chorobe mám každé ráno riedku stolicu

22. dec 2022

Po chorobe (chrípka,kašeľ, horúčky)mám každé ráno riedku stolicu.

Mám s tým ísť k dr?prosím nemáte niekto skúsenosti?

januska12323
22. dec 2022

Nasad probiotika nech sa črevá dajú do poriadku.

autor
22. dec 2022

@januska12323 prosím neporadili by si mi aké sú na to dobré?

januska12323
22. dec 2022

To neviem, dlho som nekupovala.

dadka128
22. dec 2022

Biopron , probiofix, floraliv lactobacily 6 od dr max tie si dávam ja

autor
22. dec 2022

@dadka128 ďakujem a prosím ako dlho to mám v brat?

dadka128
22. dec 2022

Koľko chces.. ja si davam 1x denne, niekedy si nedam aj týždeň..

zuzanka.zuzu
22. dec 2022

a predstavuje to pre teba problém? napr.že máš aj kŕče alebo nejaké iné problémy? lebo ak iba riedka, tak sa telo možno len "čistí". keď je to ozaj po každej chorobe, proste takto funguješ. probiotiká nie sú zlé či už máš alebo nemáš problémy, tak ich kludne skús, ale možno sa to neupraví a takto to máš mať

autor
22. dec 2022

@zuzanka.zuzu práveže ja nebývam často chorá....takže ani neviem nemám bolesti ani nič

lb1984
23. dec 2022

Určite probiotika. Podľa testov najlepšie sú biogaia a probiofix. Probiofix sú ok 2 krát denne. Najlepšie je dávať si ich na lacno. Ak berieš nejaké lieky nielen atb tak aspoň 2 hodinový rozstup. Daj si zvýšené C, D. Výborný je aj čaj tekanee zaludok a creva. Čítala som ze veľmi dobrá je aj ETERINA ale osobnú skúsenosť nemám. Ak si na chrípku brala atb, príp iné lieky mohlo ti to rozhadzat trávenie. Držím prsty. Úplne top by bolo ak by si mala hylak ale ten neviem ci niekde vôbec ešte je.

autor
23. dec 2022

@lb1984 ďakujem no s hylakom je to ťažké ...idem kúpiť teda probiofix.Dakujem

lb1984
23. dec 2022

Skúste pozháňať po známosti fakt je úplná topka. Mne MUDr. Pri črevnej dyspepsii po atb kázala brat s rozstupom pri ďalšej atb kúre hylak+probiotika a zabralo to.