Po chorobe (chrípka,kašeľ, horúčky)mám každé ráno riedku stolicu.
Mám s tým ísť k dr?prosím nemáte niekto skúsenosti?
@januska12323 prosím neporadili by si mi aké sú na to dobré?
To neviem, dlho som nekupovala.
Biopron , probiofix, floraliv lactobacily 6 od dr max tie si dávam ja
@dadka128 ďakujem a prosím ako dlho to mám v brat?
Koľko chces.. ja si davam 1x denne, niekedy si nedam aj týždeň..
a predstavuje to pre teba problém? napr.že máš aj kŕče alebo nejaké iné problémy? lebo ak iba riedka, tak sa telo možno len "čistí". keď je to ozaj po každej chorobe, proste takto funguješ. probiotiká nie sú zlé či už máš alebo nemáš problémy, tak ich kludne skús, ale možno sa to neupraví a takto to máš mať
@zuzanka.zuzu práveže ja nebývam často chorá....takže ani neviem nemám bolesti ani nič
Určite probiotika. Podľa testov najlepšie sú biogaia a probiofix. Probiofix sú ok 2 krát denne. Najlepšie je dávať si ich na lacno. Ak berieš nejaké lieky nielen atb tak aspoň 2 hodinový rozstup. Daj si zvýšené C, D. Výborný je aj čaj tekanee zaludok a creva. Čítala som ze veľmi dobrá je aj ETERINA ale osobnú skúsenosť nemám. Ak si na chrípku brala atb, príp iné lieky mohlo ti to rozhadzat trávenie. Držím prsty. Úplne top by bolo ak by si mala hylak ale ten neviem ci niekde vôbec ešte je.
@lb1984 ďakujem no s hylakom je to ťažké ...idem kúpiť teda probiofix.Dakujem
Skúste pozháňať po známosti fakt je úplná topka. Mne MUDr. Pri črevnej dyspepsii po atb kázala brat s rozstupom pri ďalšej atb kúre hylak+probiotika a zabralo to.
Nasad probiotika nech sa črevá dajú do poriadku.