Po akom čase od prvých príznakov vám vyšiel pozitívny AG test?

5. apr 2022

Ahojte po akom čase od prvých príznakov vám vyšiel pozitívny AG? Unas totiž jedna dcéra bola pozitívna. AG jej vyšiel na 4den od prvých príznakov. Druhá dcéra má od piatku bolesti hlavy. Dnes začala kašľať. V pondelok som volala doktorke. Nič jej nedala, že na 99% kovid. Testy jej robím od piatku a stále je negatívny. Už neviem čo si myslieť. Lekárka ju nevysetri lebo kovid a dieťa mi už od piatku funguje na liekoch od bolesti tak veľmi ju boli hlava.

0silvia0
5. apr 2022

Mne na treti den od priznakov.

mec321
5. apr 2022

mne nevysiel ag ani raz, pcr test na 5ti den

mec321
5. apr 2022

ale na 5ti den v tom zmysle, ze ten 5 den bol prvym dnom kedy mi zacali priznaky, cize infikovana bezpriznakova som bola 4 dni

mitako
5. apr 2022

Syn sa zacal stazovat na skrabanie hrdla vcera pred obedom, neskor zacal kychat a soplit, vecer zvysena teplota a rano uz test pozitivny. Ja som usoplena a hrdlo ma skriabe od piatka minuleho tyzdna, stale som negativna. Tak uvidime, co bude zajtra.

renka30
5. apr 2022

Objednaj ju na PCR. U nás jedna dcéra mala ráno Ag negatívny, navečer začala kašlať a už bol pozitívny. Druhá večer žiadne príznaky, v noci začali bolesti celého tela, ráno Ag pozitívny.

vikinka128
5. apr 2022

Ja som mala utorok veľmi jemne škrabkanie v hrdle a následne stredu už pozitívna

mamina0078
5. apr 2022

4 den od prvych priznakov s tym ze prvy den priznakov pocitam ako 1.den nie den 0.

autor
5. apr 2022

Ja už neviem testy vychádzajú stále takto. Podľa mňa to asi kovid nebude

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pondelok01
5. apr 2022

Ja som zacala soplit v stredu, v stvrtok a piatok bolest hrdla k tomu, cez vikend aj kasel, v pondelok bol manzel pozitivny (nic mu dokopy nebolo), mne vysiel test pozitivny az v piatok, 9 dni od prvych priznakov.

stastna17
5. apr 2022

na 5ty az ked mi konci karantena hura konecne mam 2 //

autor
5. apr 2022

Tak asi to bude niečo iné. Cez víkend mala zimnicu, bolesť hrdla. To prešlo, ale hlava ju boli stále 😕

0silvia0
5. apr 2022

Objednaj ju na pcr, priznaky ma.

pondelok01
5. apr 2022

Ja som test mala snehobiely po tyzdni priznakov, v stredu zacali, nasledujucu stredu stale negativ, a potom v piatok slaba ciarka.

mec321
5. apr 2022

mna hlava bolela jak kona este styri dni po tych najhorsich priznakoch, mozno je v priebehu covidu, treba ten pcr, a mas istotu

nonkanonka
5. apr 2022

Po 3 dňoch od prvých príznakov slabšia čiarka. Kamoška mala negatívny antigen 20 minút pred pozitívnym PCR. Ten vírus si robí čo chce 😄 PCR je spoľahlivejší než ag, asi by som išla naň.

marlent
5. apr 2022

Syn zacal teplotovat v noci zo stvrtka na piatok v piatok poobede uz mu vysiel pozitivny test...
Mna v piatok jemne pobolievalo hrdlo a pozitivny mi vysiel v sobotu

elenajezova
5. apr 2022

Aj mne aj synovi vyšli snehobiele AG testy všetky, čo sme si robili. PCR test bol ale pozitívny.. jedine manžel mal AG test pozitívny...ale každý vždy v inej dobe. Nikdy sme to nepochytali od seba. A dcérka ho nemala ešte ani raz.

laraeviegrace
5. apr 2022

2 dni

valentina12345
5. apr 2022

u nas antigeny vsetky negativne (spolu aj 10ks urobenych v roznych dnoch) aj v den ked prisli vysledky PCR ze sme pozitivni a vysoka naloz ukazoval antigen stale negativitu.

cucoryedka
5. apr 2022

syn - neocko zacal covidom vo stvrtok - zvracal, bolest hlavy teplota, stvrtok uz mal aj pozit. AG (dceru a syna som testovala predtym v utorok - rozdiel 2dni - obaja boli negat.), ja s muzom ocko 2 davky (od 2. davky polroka), v sobotu priznaky - bolest hlavy a teplota, AG test pozit. v nedelu u oboch, dcera neocko - 6 dni od pozit. testu u syna stale bez priznakov, kazdy den som ju testovala, stale bola negat. - na PCR sme isli vsetci na 5. den od pozit. testu u syna (v pondelok). Dcere zacali priznaky na 6. den (utorok) vecer, o 2 dni na to az ukazal AG test pozitivitu u nej (ale to uz sme mali potvrdene PCR, chcela som vediet kedy ju zachytim). Robila som vyter zakazdym z ust (tvrde podnebie a po bokoch lica,a z nosa z oboch dierok, nechavala som v roztoku vymacat odberovu palicku 1 min.) Takze za mna jednoznacne PCR, s tym, ze uvedies priznaky ktore ma. Drzim palce 😊

catalin
5. apr 2022

Na piaty deň.v pondelok som zalahla do postele s horuckou 39,2. Testovala som priebežne každý deň, stále negatívny výsledok. Potom v piatok som si urobila test ráno z vyteru z hrd

catalin
5. apr 2022

la, čiarka na teste bola silnejšia ako kontrolná čiarka 😃

janinah
5. apr 2022

AG hneď v deň prvých príznakov.ale kolegyňa už mala príznaky.pcr pozitívny a AG stále negatívny.

eliska105
5. apr 2022

Hned v prvy den par hodin po priznakoch silna čiara ale robila som si aj z hrdla 😊

nevenka
6. apr 2022

Stale to moze byt covid. Ja som mala negativny aj PCR, aj AG, az na treti den priznakov mi vysiel slabo pozitivny AG test.
Nech 2 hodiny nic neje, nepije, vytri jej riadne hrdlo, ale ze poriadne, ako je podnebie, okolo mandli a potom nosne dierky obe. Tak som sebe. Ja som vedela, ze budem mat covid, ked 2 z deti maju a druhy den okrem zimnice a teploty, este nenormalna bolest kosti a koze!!! Uplne nieco ine ako normalna viroza.

autor
6. apr 2022

Urobila som jej dnes ešte jeden z hrdla aj z nosa. Dnes je 5ty deň od prvých príznakov.