Dobre ráno prajem všetkým
Beriem sertralin už 5 týždne je to už kus lepšie nedostávam ataky,chodím už po obchodoch v noci už spim konečne🙏🙏viem ze mi to veľmi pomohlo lebo bola som natom dosť veľmi zle.
Problém mi ešte robí stále ísť s autom nedokážem sedieť v aute 30minut problém je ze začala mi škola q do školy mam 2hodiny a dačo neviem co robiť
Ako dlho ich mam brat ak ich budem jest dlhšie vrátim sa naspäť do svojho života? Budem zase aka som bola? Ako dlho ste ich brali a ak ste znimi prestali museli ste ich brat znovu alebo po vysadení ste už úplne ok a už neberiete žiadne AD
nikto nevie povedať čo bude ak lieky prestaneš brať...
až 40 perc. pacientov sa k liekom vracia opakovane pre zhoršený zdr. stav.
Ja som mala sertralin a mne vôbec nesadol, bola som z neho ospatá a stavy rovnaké..vymenila mi za iné..
@selenka7 žijem v zahraničí lieky mi dala obvodná doktorka psychoterapiu mam vybavenú to som od nich mala jeden telefonát pýtali sa ma všelijaké otázky od vtedy sa neozvali
Mesiac som sa cítila dobre včera po mesiaci ma chytil zase atak cela lava strasna tela potom cez noc počas spánku už nechcem zase tie staví nechcem ich zase dostavat a trpieť
Obvodna doktorka predpise AD?? To co je tam za system? Aku Ti stanovila diagnozu? Panicku poruchu? Neposlala Ta za neurologom, aby vysetril pripadnu tetaniu? Mozno AD vobec nepotrebujes. Ak je to tetania, stacia mega davky magnezia.
@selenka7 neposlali ma vôbec nikam povedali ze to mam panicke ataky a zistili mi ze mam anemiu
a nevies sa pytat k neurologovi? Ak mas nahodou tetaniu, priznaky mozu byt velmi podobne ako panicke ataky, ale na to potrebujes predovsetkym magnezium a nie pchat do seba AD. Kazdopadne magneziom nic nepokazis, no treba si kupit organicky viazane (magnezium laktat, magnezium citrat, magnezium orotat a pod....), nie len tie sumive tabletky a nasadit si poriadnu davku dlhodobo. Aj pri panickej poruche Ti to pomoze. Idealne este s B vitaminmi.
@selenka7 môžem lenže oni ma neposlu to je v tom brala som magnézium aj gel magnézium som mala keď prišlo do tej ruky hneď povolilo lenže mala som veľmi nízky tlak chodila som len ze som sa niekoho držala stále sa somnou riadne tocilo ťahalo ma do strany tak som prestala brat magnézium
Aj ja mám nízky tlak a preto beriem mg na noc vyskúšaj.Chyba ti dopĺňaj ho
Aku mas diagnozu? AD sa vzdy beru minimalne pol roka a viac. A nespoliehaj sa na lieky, tie riesia len priznaky, nie pricinu. Treba chodit na psychoterapiu a patrat po pricine, aby si sa svojich problemov zbavila nadobro.