Ahojte, po akej dobe vyblednú jazvy po vyrazkach? Mne už tri mesiace držia jazvy a nie a nie zmiznúť. 🙄 bola som s tým aj u kožnej povedala že keď ro nezmizne do mesiaca mám prísť nedala mi zatiaľ nič nato
Baby,nečakajte zázraky na počkanie,ono to vlastne celá tá zjazvena pokožka sa musí obnoviť,trvá to pol roka,aj rok,aj to len za predpokladu,že si to nebudete škrabať a urýchľovať ošúpenie kože.To chce jedine trpezlivosť,plus kozmetika vie pomôcť,ale nie to zázračná vec,napr aj takéto sérum ako píše vyššie @vikusjk
@vikusjk netuším čo to bolo zač, ale boli dosť hlboké a zapálene, nie akné
Tak v tom pripade by som sa riadila nazorom koznej a este pockala, nasledne ti zrejme predpise nieco ucinnejsie, ako su volnopredajne kozmeticke produkty.
Serum z vitaminom c, serum s bha a aha kyselinami a tie cervene jazvicky budu do par dni prec, vobec netreba cakat rok.
@elli333 ja už som vyskúšala kadečo a nič mi nepomohlo nato. To sú ešte k tomu také divne jazvicky, majú v strede také bodky červené ako petechie 🙄
@elli333 tak mi daj link na takéto výrobky,pokiaľ ich máš vo svojom salóne,nech sa poucim niečo nové,posuniem aj iným kozmetičkam, ďakujem
Po akych vyrazkach? Napriklad na jazvicky po akne mojej dcere pekne zabera COSRX Serum s Niacinamidom