Po akej dobe vám ukázal antigén pozitivitu?

8. feb 2022

Dobrý večer, dcéra je pcr pozitívna od piatka 04.02. mala vysoké teploty, kašeľ, bolesti tela a aj výsev na tvári, no chcem sa spýtať že ja od včera večera teplotujem celu noc som mala 39 teplotu ktorú nie a nie zbiť až po zábale mi kleslo trosku, bolesť hrdla a mierny kašeľ, no robila som si antigen včera večer bol negatívny a dnes ráno tiež, tak sa chcem spýtať že ci máte niekto takú skúsenosť že antigen vám neukazoval pozitivitu. Ďakujem

aajkkll
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
uhnakova
8. feb 2022

u syna bol antigen pozitivny cca 40 hodin po prvych priznakoch. Chytilo ho to v noci zo soboty na nedelu a az v pondelok rano nam antigen ukazal pozitivitu. Este v nedelu vecer bol uplne negativny, ani naznak druhej ciarocky.

nina255
8. feb 2022

počula som o vela prípadoch kde omikron na Ag testoch neukazal nič...pozitivitu ukazala až PCR určite by som sa šla otestovať radšej tak ako antigenom

andreakotesova
8. feb 2022

Syn bol vo štvrtok s pozitívnym spolužiakom, v sobotu večer prišla bolest hlavy, v nedelu ráno AG samotest pozitivny.

autor
8. feb 2022

@nina255 no na pcr idem zajtra … ja len som sa chcela spýtať že ako to je s tým antigenom ci môže byt že nezachytí alebo ukáže až neskôr

uhnakova
8. feb 2022

mozno bude zajtra skoro aj na PCR. Je tu na koniku milion prispevkov z poslednych dni, ako PCR zachyti omikron az piaty, siesty, dokonca siedmy den choroby.

petrapod
8. feb 2022

Ja som si robila včera výter z nosa neukázalo nič a dnes ráno som si paličkou vytrpela hrdlo lebo ja nemám nič v nose len ma bolí hrdlo a to už ukázalo hneď.

kris_tin257
8. feb 2022

Ja som začala mať včera prvé príznaky a dnes mi vyšli tri pozitívne samotesty

majamat
8. feb 2022

antigen je menej presny ako PCR. ja som ho mala v novembri stale negat a PCR pozit, aj ked ja som mala lahky priebeh, rok predtym som mala horsi priebeh a antigen bol vtedy pozit.

no poznam mnoho ludi, ktori mali antigen stale negativny,a j ked mali prejavy s horuckami a PCR potvrdil pozitivitu.

majamat
8. feb 2022

ak mas horucku, mozno aj antigen vyjde pozitivne, ale nie hned. no na PCR sa urcite objednaj

romanka_369
8. feb 2022

Od utorka minuly tyzden som bola uplne nakapata (kasel, sopel , nadcha v kuse ma bolela hlava..)k tomu syn pozitivny..robila som si test vo stvrtok negativny, v sobotu negativny a az v pondelok poobede vysiel pozitivny takze az na 7 den🤷..

sasesoe
8. feb 2022

Ano, tiez az na 3 den od priznakov syna, u mna to bol 2.hy den priznakov

simoncik
8. feb 2022

Mne neukazalo vobec. Az pcr. Zvykne skor ukazat ked su vysoke teploty ale skusenost z rodiny je taka ze az dva dni po tom co nastupia teploty

lucianne
8. feb 2022

Prvý deň sobota večer zimnica, vysoké teploty bolesť celého tela neskutočná, druhý deň to isté plus upchaty nos a bolesť v krku a už mi antigen ukázal.Dnes utorok som bola na PCR a pozitívna a teda dnes už mi nič nieje len ma trochu hlava boli a kde tu smrknem.

jamidea
8. feb 2022

Tyzden som bola pn a dutinami mala som atb, 4 testy nic neukazali, teploty 38.5. Po7 dnoch mi dcera dala rakusky test a zrazu II , jasne ze nasledne aj pcr pozitiv

duratlicka
19. júl 2022

Nám antigén vyšiel pozitívne na 2. deň choroby. Ja som mala vyše 38C, dcéra tiež, ja som mala len tenučkú čiarku, jej vybehla riadna hrubá, hneď ako sa tá tekutina nasala. Ja som mala aj na 7. deň stále pozitívny antigén a 5. deň vysokú vírusovú nálož na PCR. Takže som dlho doma.

mircalla
19. júl 2022

3. den. A mnohym vobec, az PRC

moniikka
19. júl 2022

Ja som začala kašľať v utorok 5.7. a AG mi vyšiel pozitívny až v sobotu 9.7.

duratlicka
25. júl 2022

@mircalla Antigen najlepsie ukaze na 2.-3. deň príznakov a je dlho pozitivny, aj vyše týždňa. Treba byť ozaj doma a v nevyhnutnom prípade s respirátorom ísť von.

mamkalentedkova
25. júl 2022

My sme aktuálne po covide...mne začali príznaky v nedeľu ,ale ani vo sne by mi nenapadlo,že je to covid..len skriabanie v krku a chytene hlasivky..bez teploty .V utorok som mala jasne pozitívny antigen.Rocna dcérka v utorok prvý príznak,jasne pozitívny antigen ..syn vo štvrtok prvý príznak .jasne pozitívny antigen a to ešte stredu mal test negatívny .Prostredná dcéra ,príznaky rovnaké ako my ostatní,robené 4 AG testy,všetky negatívny výsledok ..chorá je stále ..vytery som robila všetkým rovnako ,ústna dutina aj nos

lenkakravcova
25. júl 2022

Mne bolo povedané, že treba testovať 3.den po príznakoch, slinny PCR. Že toto ma najvyšší zachyt pozitivity.

mircalla
25. júl 2022

@duratlicka Pointa tvojho prispevku? Boli sme 16 dni v karabtene a aj na PRC. Viem, co treba robit

duratlicka
25. júl 2022

@mircalla Pointa, že štátom nariadených 5 dní je nezmysel.

mircalla
25. júl 2022

@duratlicka Ja o ziadnych 5 dnoch nic nepisem. Pisem o tom, ze poznam ludi, co im bolo zle a antigen im neukazal pozitivitu napriek opakovanym testom vobec.Priznaky mali pritom silne. Jednoducho inymi slovami je extremne nespolahlivy.