Ahojte. Chcem sa spýtať mala som zlomenu nohu stým že už s nou cvičím a chodím len bolesť citim ešte stále.Sadru mam dole tretí týždeň. A doktorka obvodna mi kazala prísť na konci mesiaca tohto po ukončenie pnky.Len problém je v tom ze stale mam bolesti ked dlhsie stojim na nohach doma a v robote stojím 12 hod na nohach bez toho aby som si mohla sadnúť to je v mojej práci vylúčené na to ma aj vedúci upozornil nak stým nerátam že budem sedieť. Myslíte si že mi dovolí ešte predlzit obvodna pn a zasa nechcem aby ai myslela ze chcem zneužiť tuto sutuaciu ze ľudia sú doma kvoli coronavirusu tak chcem byť aj ja. A ked som sa s chirurgom bavila ze ma to boli pri chodennj tak povedal ze to je normálne ze ma to bude ešte dlho bolieť a ze k nemu mam fakt iba vtedy dôjsť ked to bude vážne.
Dobre skusim sa opýtať jej na to a ked bude mat problemy tak to budem s chirurgom riešiť lebo neviem si predstaviť v bolestiach stať 12 hodin tak ci tak by som sa potom dala vypísať...lebo nemam ani rehabilitacie takže cvicim s tou nohou ako príde a je ine ked vam ukáže poriadne cviky na rehabilitacii dakto ako ked ma doma cvičiť clovek sam a neviem ani ci to dobre robim
Prosím vás ako dlho ste mali nohu v sadre? Ja mam zlomenú kosť pod kolenom. 5 dni som mala dlahu a 4 týždne mam mat sadru a potom mi dajú ortezu. Teraz keď mam sadru tak mi zakázali na ňu dostúpiť. Bojím sa ako to bude s ortezou. A ako to bude potom bez. Bojím sa či budem este chodiť. Preto by som rada vedela ako ste sa z toho dostali. Ďakujem.
helou.. normalne to sice je ale ked mas pracu, pri ktorej cely den stojis.. tiez by som este chcela zostat doma.. urcite to Dr. povedz a vyskusaj 😉