PN a kontroly

Dnes o 10:12

Baby, pri bežnej chorobe týždenná PN, aká je pravdepodobnosť kontroly? V Bratislave. Ide o to, že ja fungujem bežne v dvoch domácnostiach 😔 a to sa nedalo nahlásiť, ze doobeda budem tam a poobede tam. Budem prevažne na 1 adrese, len by ma zaujímalo ako často reálne tie kontroly chodia. Blbé komentáre si prosím nechajte, pýtam sa kvôli dieťaťu, s ex fungujeme na 2 byty.

janka2501
Dnes o 10:16

Prvych 10 dni plati zamestnavatr,cize on by mohol poslat kontrolu...

muchotrafka298
Dnes o 10:18

Toto je tazko povedat, ze ako casto chodia. Mozu k tebe prist hypoteticky aj kazdy den, detto cez vikendy. Niekomu nepridu vobec, kamoska bola PN 14 dni a dosli k nej 3x. Im vyhodi system kazdy den ludi, ktorych idu skontrolovat, cize je to vec nahody.

michaela329
Dnes o 10:21

Tých prvých 10 dní obvykle nechodí - ale už som počula, že prišli po 3 dňoch, akurát bola dotyčná u mňa po dieťa v škole. Ja som po operácii bola PN tri týždne a neprišli 🤷

januska12323
Dnes o 10:30

Počas PN sa máš zdržiavať tam kde si napísala celý čas.

anulienka30
Dnes o 10:44

ja som bola od pondelka PN, chodila som kazdy den na infuzky a v piatok mi prisla kontrola....ale teda moj zamestnavatel to urcite nenahlasil.....a ked som to spominala doktorovi, tak ten sa len cudoval...cize v dnesnej dobe sa nespoliehaj na nic

katik22
Dnes o 11:05

Ja som bola pn 2x po dobu jedného roka .. a musím si zaklopať … klop klop klop, neprišli ani raz
Je to take .. buď / alebo

zic
Dnes o 11:18

Neviem, co su blbe komentare, ale to ze bezne nejako fungujes (ako vela inych ludi, napriklad doma, v praci, v obchode), tak ked si PN a nemas vychadzky, tak mas byt v nejakom kludovom rezime, nikam nechodit a zdrziavat sa na 1 adrese, ktoru nahlasis... ta moze byt hocaka (doma, u rodicov, v prenajme)... Ale nemas sa co premavat po meste a striedat byty. Mas lezat / byt doma, ked si PN. A na to sluzi ta kontrola... aby to ludia dodrziavali.

cukroska
Dnes o 12:09

Nikdy nevieš kedy.Je to o šťastí. Rovnako môžeš aj smeti vyniesť a môže prísť vtedy. Alebo nemusí vôbec. Je to risk.A ak chceš mať istotu asi skôr večer neprídu. Neviem nemala som .Ale prvých 10 dní ti môže poslať aj zamestnávateľ. Kolegyne mali uz viac krát. Jedna dokonca hneď prvý týždeň .Ale bola na PN z ortopédie a má aj vychádzky. A veru nepohla sa z domu mimo vychádzky co sa bála.