Pľúcne mykoplazmy a chlamýdie

katy42
26. feb 2023

Prosim poradte mi ako sa vyliecim z tejto pliagy, mam to uz asi 1,5 roka, beriem antibiotika a stale to mam...bojim sa ze nakazim vnucku jedze travim s nou vela casu...poradte co treba uzivat, vitaminy....dakujem

inetta
26. feb 2023

@katy42 pokial viem nie je to nakazlive. Ci? Myslim ze na to zaberaju len atb a to v specialnych protokoloch. Je to dlhodoba zalezitost. Moj mm to mal roky. Ale dostal sa z toho.

inetta
26. feb 2023

@katy42 aha, no a urcite podporovat nejako imunitu zaroven, asi probiotika kvoli atb, a nieco ako imunoglukan a podobne veci. Vela skusil. Ale teda hlavne atb. Ale treba len vydrzat. Prajem vsetko dobre. Urcite sa to casom upravi. Len teda dlho to trva.

palculienka40
26. feb 2023

@katy42 PM chlamydil extra odskusane purus meda maju aj velke balenie musi sa preliecit aj partner.

inetta
26. feb 2023

@palculienka40 ale toto su plucne chlamydie. Na to sa davaju atb

mima172
26. feb 2023

@katy42 Máš aj príznaky alebo "len" sledované hodnoty na základe odberov? Ja som mala pľúcne chlamýdie a mykoplazmy zistené v decembri 2022 a zabral prvý cyklus atb. Liečbu mi nasadili na infekčnom oddelení v nemocnici, povedali, že opakovaný odber ma význam najskôr o 12 týždňov, pričom dôležité sú príznaky ako samotné hodnoty, ktoré vyjdu. Nechcem haniť postupy obvodných lekárov, no pani doktorka na infekčnom sa dosť rozohnila, keď mi vravela ako liečia pl chlamýdie a mykoplazmy obvodní lekári (kontrolné odbery hneď po liečbe a následne dllllhy kolotoč atb).

palculienka40
27. feb 2023

@inetta davaju viem ja som ich tiez mala pozri si link a precitaj si aj nieco o chlamydiach. Atb. Ich len uspia. Pri oslabeni organizmu sa zase namnozia. A ten chlamydil sa da uzivat aj s atb.

inetta
27. feb 2023

@palculienka40 aha. Ok. Dik za info.

inetta
27. feb 2023

@palculienka40 ja som len reagovala na to "musi sa preliecit aj partner", lebo pri plucnych sa nemusi.

palculienka40
27. feb 2023

@inetta mne nespravna liecba chlqmyidii atb. od obvodaka znicila imunitu, tak ze som v 19tich skoncila u imunologa a pichali mi biele krvinky. Tento chlamydil extra mi ich dostal pod kontrolu ale trvalo to dva roky. A ked aom mala kovid alebo inu virozu vzdy som skoncila na silnych atb. kedze sa pri oslabenom organizme namnozili. Potvrdene testami v dlhych casovych rozostupoch. Znova berieme chlamydil ale cela rodina.

akinom0077
27. feb 2023

@palculienka40 chlamydil extra je super! aj pocas antibiotik aj na doliecenie po.. dlhodobo a to ze cela rodina to je spravne chlamydie su infekcne

inetta
27. feb 2023

@akinom0077 ved bylinky su ok, len ta infekcnost je asi velmi individualna.

palculienka40
27. feb 2023

@inetta no to som si myslela aj ja ale partner mal vzdy silnejsiu imunitu. Nemyslela som atb iba v pripade priznakov ale cistil sa prirodne aj dieta.