Pľúcne chlamýdie - aké antibiotiká ste brali?

emilllll
13. apr 2021

Ahoj skupinka mám jednú otázku.Mam pľúcne chlamýdie vkuse ma bolelo hrdlo,ale nekaslala som iba bolesť hrdla a strašne ma boleli kĺby a svaly.Myslela som si,že mám pokovidove stavy.V january som prekonala covid.Ale už som nemohla vydržať tak som šla k lekárovi.Po vzorkách mi zistili chlamýdie nasadila mi antibiotika Dexyhexal zabral,ale iba na 2tyzdne beriem ho,ale hrdlo zase začalo bolieť aj tie svaly.Mali ste s tým skúsenosť aké antibiotika ste brali.Dakujem

zuzka10175
13. apr 2021

Chlamýdie sú parazity, antibiotiká na ne väčšinou nezaberajú... treba ich z tela vypudiť... veľmi dobrá je na to systémová orgánová očista... mojej kamarátke to zabralo, vyčistila sa od parazitov a je v poriadku...

emilllll
autor
13. apr 2021

@zuzka10175 môžte mi opísať o akú očistu ide

lucik194
13. apr 2021

@emilllll liecba chlamidii je vacsinou dlha, tri tyzdne sa zvyknu brat atb, potom tri tyzdne nie, pomedzi to sa urobia druhe kontrolne testy a potom sa este podla toho beru este tyzden lieky
Na liečbu sa používa doxycyklín, azitromycín, erytromycín a levofloxacín. Nesmú sa podávať sulfónamidy, penicilín a ampicilín.
robili ti aj druhy kontrolny test?

savmebej
13. apr 2021

@emilllll sumamed

zuzka10175
14. apr 2021

@emilllll môžem, ale keďže ide o systémovú očistu, je potrebné brať do úvahy celkový zdravotný stav. Navrhujem telefonát... ak máte záujem, napíšte mi do správy...