Pleťový olej Saloos Medovka - skúsenosti

viera1107
1. apr 2015

Ahojte,
prosím aké máte skúsenosti s pleťovou kozmetikou Saloos ? Mám problematickú pleť a málo ktorý krém z drogérie mi sedí, doteraz som používala krém Mixa ale nebolo to celkom ono. Chcela by som skúsiť olej Saloos Medovka.

gabrielasofia
2. apr 2015

ahoj, podla toho akú máš pleť.. na aknoznu je vraj najlepší jojobový olej. Medovku neviem, nemala som. ja nemám problémovú pleť, používala som svojho času olejčeky, sú fajn, ale mne nič extra nedali, lebo oleje mi premastili tvár, ja potrebujem hydratovať. ak si ho kúpiš, pár kvapiek si zmiešaj s pár kvapkami vody, alebo na vlhkú tvár si ho dávaj.. a saloos oleje sú fajn.

simca06022011
2. apr 2015

@viera1107 prečo to nebolo ono?

gabrielasofia
2. apr 2015

@simca06022011 lebo som zistila že olejčeky ja nepotrebujem, že ja potrebujem hydratačné a najlepšie sérum, čiže žiadny ťažký krém ani olej ale tie gelovité séra hydratačné, to je tuším najlepšie na každý typ pleti. aj pod make up je to super. ale olejčeky sú fajn, ale skôr na noc. neublížili mi, to nie 🙂 vyskúšaj, za to nič nedáš..

gabrielasofia
2. apr 2015

@simca06022011 prepáč 🙂 som sa pomýlila s odpoveďou.. 🙂

simca06022011
2. apr 2015

@gabrielasofia nepytala som sa teba 🙂))) ale zadavatelky, preco mixa nebolo ono... lebo pravdepodobne potrebuje nieco ine a zalezi aky presne ma problem🙂) stava sa :P

culia1
2. apr 2015

Ja pouzivam Saloos asi 3 rok a maximalna spokojnost, aj maminu a sesterku som nan nahovorila, zacali sa mi objavovat prve vrasky a cuduj sa svete zmizli a moju plet mi vzdy kozmeticka pochvali.

viera1107
autor
8. apr 2015

@simca06022011 Ahoj, všetky krémy mi buď upchávajú póry alebo len zostanú na povrchu pleti a vôbec sa nevstrebú ☹ potom moja tvár pripomína igelit 🙄 No hrôza. Pravidelne si robím peeling a občas používam aj pleťové vody, odličovač je samozrejmosť. Mám problematickú pleť, často akné a to mám 29 r.. Keď krémujem je totálne mastná ( krémy na problematickú pleť ) a keď nekrémujem je to ešte horšie ( mastné miesta striedajú suché šupiny na brade a čele ). Mixa balancing bola slabá a hydratačná veľmi mastná, mala som pocit strašne napnutej pleti. Saloos medovka som v obchode nezohnala, ale mali olejček Lemon Tea tree - tak testujem. Zatiaľ celkom príjemný pocit len aby mi vydržal.

viera1107
autor
8. apr 2015

Ďakujem za odpovede 😉 , Medovku som v kamennom nezohnala tak testujem Lemon Tea tree :

Popis Lemon Tea tree - pleťový olej Saloos

Je ideálny pre mastnú, mladú a problematickú pleť
Zabraňuje tvorbe zapálených miest, dezinfikuje
Má antiseptické a antibakteriálne účinky, ukľudňuje akné
Špecifická osviežujúca citrusová vôňa priaznivo pôsobí na psychiku
Nevysušuje, pleť je svieža a vitálna

Hádam bude ok .

simca06022011
8. apr 2015

@viera1107 uvidis, ale podla mna teda nepouzivaj nic na celu tvar... hydratacny gel a hotovo, kremovat sa vobec tolko nemusis... skus oleje, ale mne na akne absolutne nepomohli.. tiez som sa s akne trapila :( dlho :(
Nie kazdemu aj tieto olejceky pomahaju, casto aj prirodne zlozky sposobia alergie, to musis len testovat :( Mne pomaha iba riadne cistit, kupila som si na to kefku a gel pouzivam na striedacku 2 druhy + cierne mydlo. Kremujem sa kremom na citlivu pokozku, nie na akne ak mam vyrazky tak iba tie cielene natriem niecim. Neskusala si sa poradit s kozmetickou?

viera1107
autor
8. apr 2015

@simca06022011 Tiež som zvedavá čo mi to urobí, to čierne mydlo je niečo z lekárne ? Kozmetičke nechodím, žiaľ môj pracovný čas mi to nedovolí 😒 ( po-pia 09:30 - 18:00 ). Jediný ľahký krém čo mi robil dobre bol Nivea Visage Pure Effect, ale kupovala som ho cez parfums.sk lebo v drogérke ho vôbec neviem zohnať ( haluz, že všetky čistiace produkty z tej rady majú len ten krém nie ).

simca06022011
8. apr 2015

@viera1107 ani v dmke? cierne africke mydlo.. no bude niekde v eshope alebo bio obchode...

No moja kozemticka robi od 8mej :P Ja chodim tak 🙂))

viera1107
autor
15. apr 2015

Ahojte, musím povedať, že ten olej ( Lemon Tea tree )bola dobrá voľba. Používam ho večer 4-5 kvapiek a ráno 3-4 kvapky na navlhčený kozmetický tampón a vôbec nemám mastnú pleť, krásne sa do pleti vstrebáva. Konečne príjemný pocit na tvári, dúfam že bude dlho fungovať. 😉

janka994
17. apr 2015
Používateľ janka994 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka994.

Ahojte, ja používam saloos. Zistila som, že pleť sa mi viac mastí keď som ju zbytočne vysúšala kozmetickými prípravkami na moju pleť. Myslím si, že moja pleť potrebovala vybalansovať a tieto oleje sú na to fajn. Olej hydratuje a éterický olej má zase účinok pre nadmerné mastenie. Ja si potom ešte po nanesení otriem zvyšky navlčeným tampónom s kvetinovou vodou aby som nemala na pleti taký ten mastný pocit. Saloos používam ja i moja mamina. Tá si kúpila i africké čierne mydlo a je spokojná. Vraj výborne odstraňuje make up a nečistoty. Kupujeme to tu http://www.bionatural.sk/pletova-kozmetika-regeneracne-pletove-oleje-c-4_52.html mávajú tam poštovné zadarmo a to sa potom oplatí, nie? 🙂

cuba2905
17. apr 2015

Ahoj. Ja požívam saloos olejčeky už asi rok. Začala som medovkovým /na radu kozmetičky/, mala som zmiešanú pleť, sem tam nejaké vyrážky hlavne na čele abrade. Veľmi mi pomohol. Krásne sa mi po pár mesiacoch /vypoužívala som 1 fľaštičku/ vyčistila pleť. Teraz mám granátové jablko, skusila som aj ružu.
Ja saloos len a len odporúčam. Hlavne to nie je žiadna chémia a parabeny. Myslím, že u obyčajných a hlavne aj tých drahších krémov je to tak, že keď ich používaš robia chvílu dobre, akonáhle prestaneš tak pleť je hrozná a preto sa opať k tomu vrátiš. to je ťah na zákazníčky aby sme to kupovali. Takže ja už len SALOOS 🙂