Pleťové masky

barbieenka
11. mar 2016

Ahojte babenky 🙂 zaujímalo by ma aké používate pleťové masky? Uprednostňujete domáce robené, alebo kupované? Máte obľúbenú značku, alebo obchod? Rozlišujete či sú buničité alebo krémové ? Vidíte v tom nejaký rozdiel?

alaguema
11. mar 2016

@barbieenka ahoj, ja som teda ten typ, ktorý masky používa hodne. Vynikajúce sú tie od soaphorie a robievam si aj doma z rôznych ílov a olejov, bylinkových extraktov, aktívneho uhlia, pridávam kvetové vody...je to hobby 🙂 A myslím, že na tej pleti je to vidieť. Masku si dávam skoro každý večer po cvičení, nechám pôsobiť kým som vo vani, alebo v sprche. Ráno je pokožka jemná a vyživená.

biokozmetika
11. mar 2016

ahojte maminy, ak by ste mali chut vyskusat nieco nove a prirodne, tak prikladam recenziu na nasu pletovu masku s arganovym olejom. ide o nemecku prirodnu kozmetiku a viac info vam poslem bud v sprave alebo je pri produkte v mojom bazare 😉

http://everythingabout-cosmetics.blogspot.sk/20...

margaretkamirka
11. mar 2016
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

@barbieenka Som zastancom domacich robenych, podla mna su ucinnejsie a urcite aj lacnejsie

moravackaaa
11. mar 2016

Ja práve naopak, keď si dám na seba nejakú jogurtovú ,alebo medovú vôbec nevidím nijaký účinok. Neviem v čom to je. Kupujem si teraz hydrogelové 3D masky. Potom ešte spotrebujem ten roztok ako podklad pod krém. Sú v podstate nenahraditeľné , pretože obsahujú vysokú koncentráciu špeciálnych látok a ide to na pleti okamžite vidieť.

gwynet
11. mar 2016

Som maniak na masky, milujem ich a mám doma vždy nejaké v zásobe . Množstvo som aj vyskúšala. Od vôbec neúčinných (obsahovali veľké množstvo vody) až po úplné bomby, kedy pleť naozaj rozžiari a vyyživí. Myslím si, že kto ich pravidelne používa nemusí do 50 na žiadny botox, alebo hyaluronku.
3D masky sú teraz veľký BOOM. Teda vo svete to bolo pred rokmi, ale viete u nás je to vždy o nejaký rok po. Na obrázku je ta, ktorá je podľa mňa najlepšia Purederm Hydrogelová pleťová maska pre obnovu buniek

pimpulka
11. mar 2016

@gwynet kde ju kupuješ prosim ta? dakujem
ja som sa včera stavila v soaphoria obchodiku, kupila som bylinkovy peeling /masku/, avivaz a rozne telove jogurty, maximalna spokojnost, mam od nich taku tu ilovu masku /prasok/ co třeba zarobit s vodou, aj ta je fajn ale vcerajsia bylinkova maska je top pre mna...ale rada skusam nove věci cize ma potesi ak sa podelite so svojimi skusenostami🙂

gwynet
14. mar 2016

Tu som kúpila na krasnadoma.sk, majú tam veľký výber. Môžeš si vybrať aj podľa typu pleti. Majú inak teraz aj zľavovú akciu. Uprednostňuj buničinové alebo hydrogelové majú väčšiu koncentráciu látok a väčší účinok. 😉

jenifferka
14. mar 2016

ja som lenivá doma niečo vyrábať tak tiež len kupujem 🙂 oblubujem hydrogelové pretože len vytiahnem
dam na tvar nemusím nič nikde natierať alebo tak .., a myslim že vysledok je moc fajn ja som spokojná

mamickajanka
14. mar 2016
Používateľ mamickajanka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamickajanka.

Ja si zase len vyrabam, a najrychlejsia pre mna je medovo rascova maska 🙂

mamka_danka
14. mar 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

@jenifferka a kde si kupujes?

jenifferka
15. mar 2016

sa priznám tak rozne 🙂 ale najčastejsie z českehoeshopu salondoma.cz, a moje oblubené značky su Skinlite a Purederm

valentina18888
15. mar 2016

Ja som na tie robené a zvlášť medové alergická, vždy sa z nich vyhádžem - neviem prečo. 😒 Začala som si kupovať . Nemám moc rada krémové, ale buničinové. Kupujem si dokola jednu a tú istú , pretože sa jej neviem nabažiť. Skinlite hydrogelová maska pre obnovu buniek -vždy ju mám spojenú s relaxom a keď chcem, aby mi dali všetci pokoj - nasadím a nevidím, nepočujem a ani sa nehýbem. Veď za 2,60 eur prečo nie?

lubka300
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonka1981
25. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

pod oči by som sa bala davat masku. Naozaj j etakto šetrná a neškodí? Vyhladí vrásky?

julinka29
28. aug 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

ked už masku pod oči tak iba tu, ktorá je na to prisposobena, tj original očnu masku

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz