Ahojte babenky 🙂 zaujímalo by ma aké používate pleťové masky? Uprednostňujete domáce robené, alebo kupované? Máte obľúbenú značku, alebo obchod? Rozlišujete či sú buničité alebo krémové ? Vidíte v tom nejaký rozdiel?
ahojte maminy, ak by ste mali chut vyskusat nieco nove a prirodne, tak prikladam recenziu na nasu pletovu masku s arganovym olejom. ide o nemecku prirodnu kozmetiku a viac info vam poslem bud v sprave alebo je pri produkte v mojom bazare 😉
@barbieenka Som zastancom domacich robenych, podla mna su ucinnejsie a urcite aj lacnejsie
Ja práve naopak, keď si dám na seba nejakú jogurtovú ,alebo medovú vôbec nevidím nijaký účinok. Neviem v čom to je. Kupujem si teraz hydrogelové 3D masky. Potom ešte spotrebujem ten roztok ako podklad pod krém. Sú v podstate nenahraditeľné , pretože obsahujú vysokú koncentráciu špeciálnych látok a ide to na pleti okamžite vidieť.
Som maniak na masky, milujem ich a mám doma vždy nejaké v zásobe . Množstvo som aj vyskúšala. Od vôbec neúčinných (obsahovali veľké množstvo vody) až po úplné bomby, kedy pleť naozaj rozžiari a vyyživí. Myslím si, že kto ich pravidelne používa nemusí do 50 na žiadny botox, alebo hyaluronku.
3D masky sú teraz veľký BOOM. Teda vo svete to bolo pred rokmi, ale viete u nás je to vždy o nejaký rok po. Na obrázku je ta, ktorá je podľa mňa najlepšia Purederm Hydrogelová pleťová maska pre obnovu buniek
@gwynet kde ju kupuješ prosim ta? dakujem
ja som sa včera stavila v soaphoria obchodiku, kupila som bylinkovy peeling /masku/, avivaz a rozne telove jogurty, maximalna spokojnost, mam od nich taku tu ilovu masku /prasok/ co třeba zarobit s vodou, aj ta je fajn ale vcerajsia bylinkova maska je top pre mna...ale rada skusam nove věci cize ma potesi ak sa podelite so svojimi skusenostami🙂
Tu som kúpila na krasnadoma.sk, majú tam veľký výber. Môžeš si vybrať aj podľa typu pleti. Majú inak teraz aj zľavovú akciu. Uprednostňuj buničinové alebo hydrogelové majú väčšiu koncentráciu látok a väčší účinok. 😉
ja som lenivá doma niečo vyrábať tak tiež len kupujem 🙂 oblubujem hydrogelové pretože len vytiahnem
dam na tvar nemusím nič nikde natierať alebo tak .., a myslim že vysledok je moc fajn ja som spokojná
Ja si zase len vyrabam, a najrychlejsia pre mna je medovo rascova maska 🙂
@jenifferka a kde si kupujes?
sa priznám tak rozne 🙂 ale najčastejsie z českehoeshopu salondoma.cz, a moje oblubené značky su Skinlite a Purederm
Ja som na tie robené a zvlášť medové alergická, vždy sa z nich vyhádžem - neviem prečo. 😒 Začala som si kupovať . Nemám moc rada krémové, ale buničinové. Kupujem si dokola jednu a tú istú , pretože sa jej neviem nabažiť. Skinlite hydrogelová maska pre obnovu buniek -vždy ju mám spojenú s relaxom a keď chcem, aby mi dali všetci pokoj - nasadím a nevidím, nepočujem a ani sa nehýbem. Veď za 2,60 eur prečo nie?
pod oči by som sa bala davat masku. Naozaj j etakto šetrná a neškodí? Vyhladí vrásky?
ked už masku pod oči tak iba tu, ktorá je na to prisposobena, tj original očnu masku
@barbieenka ahoj, ja som teda ten typ, ktorý masky používa hodne. Vynikajúce sú tie od soaphorie a robievam si aj doma z rôznych ílov a olejov, bylinkových extraktov, aktívneho uhlia, pridávam kvetové vody...je to hobby 🙂 A myslím, že na tej pleti je to vidieť. Masku si dávam skoro každý večer po cvičení, nechám pôsobiť kým som vo vani, alebo v sprche. Ráno je pokožka jemná a vyživená.