Pleseň na prste nohy

jana954
29. jan 2017

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám na palci pleseň a neviem sa jej zbaviť. Dnes idem do lekárne, tak neviete poradiť čo by som si mala kúpiť? Overené. Ďakujem.

liz_lemon
29. jan 2017

@jana954 chod na kozne

jeennyv
29. jan 2017

@jana954 jedine overene je kozna a takato liecba trva dlho...znama sa kde cim liecila pol roka..pod dohladom lekara

veronika33
29. jan 2017

toho sa už nikdy nezbavíš, je to možne dočasne vyliečiť, ale aj po rokoch sa ti to objaví znova

jana954
autor
29. jan 2017

Super... ja som už tiež kadečo skúšala ale nič nepomáha....

denae
29. jan 2017

@jana954 viem, bude to znieť streštene, ale odvtedy mám pokoj. Tiež som mala tento problém, mastičky, vodičky, samozrejme hygiena - nič nepomáhalo alebo pomohlo, ale len na krátky čas. Tak som to jedného dňa, už zo zúfalstva, poliala Savom, vyšumelo a odvtedy mám svätý pokoj. A to je už vyše 15 rokov.

lillian13
29. jan 2017

Skus si kupit mudru hubu..mne pomohla..

jana954
autor
30. jan 2017

@lillian13 o tom som nepočula... čo to je?

meusicka
30. jan 2017

@jana954 ahoj, mas plesen na pokozke alebo na nechte???
ja som mala plesen na chodidlach, bola som s tym na koznom, vyskusala vsetko mozne, a nakoniec som sa v knizke Zdravie z bozej lekarne docitala, ze si mam davat nechtik lekarsky mast. tak som si kupila v lekarni a davala na vecer, namazala cele chodilo, dala teple ponozky a tak spala. toto ma vyliecilo. ked som potom sla ku koznej a zreferovala jej, nechela mi verit, ale ked mi kukla nohy musela uznat, vravela, ze si to aj poznaci a bude odporucat pacientom.
a to na margo liecby, mala som snad vsetko, Canesten, Candibene, nejake kremiky v kombinacii s dezinfekciou obuvy, proste co sa dalo predpisat a kupit, vsetko som vyskusala. spreje,masticky, kupele na nohy, a nic nepomohlo.
az tento krem.. jedine co odporucam, je kupovat mastnu konzistenciu, aby to bolo mast a nie krem. drzim palce a hlavne aby sa to preliecilo dobre, lebo sa to potom vrati.

meusicka
30. jan 2017

@veronika33
tak si ju vedela cim povzbudit, ako ja som mala ten problem este na vyske a tomu je uz viac ako 13 rokov a odvtedy co som si preliecila, som to uz nemala . takze hadam nemas uplne pravdu.😉

veroonikadan
30. jan 2017

@meusicka nechtikova mast je super na mnohe problemy, myslim ze by jej to mohlo stat za vyskusanie, ani vela nestoji a je ucinna a to je podla mna prioritne 🙂 kamoska mala problem s plesnou medzi prstami a ta to cez koznu riesila dlhe mesiace a nejako sa jej to nemohlo dat do poriadku

jana954
autor
30. jan 2017

Ďakujem Vám baby za rady... ja som tiež skúšala z lekárne všetko možné, domáce recepty a nič nepomáha. Ja mám necht napadnutý, začal len tak trochu z boku a teraz cez zimu sa to zhoršilo a už mi to ide cez celý necht... tú kožnu keď si predstavím že tam mam ísť... k nej sa dostať ... uvidím budem skúšať... Ďakujem😉

lillian13
30. jan 2017

@jana954 - múdra huba je toto https://www.vivantis.sk/kozmetika/recenzie/biod... a minulý rok som si kúpila tiež excilor a ten používam preventívne - aj po ňom sa mi zdá, že je to je ešte lepšie. Ak si lakuješ nechty na nohách je potrebné s tým prestať a viac dbať na to, aby si mala nohy v suchu.

veronika33
30. jan 2017

@meusicka asi si výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo, ale 90% sa to vracia, možno je to aj 99% 🙂 žiaľ, je to tak

jana954
autor
30. jan 2017

@lillian13 ďakujem... pozrela som si to a prečítala...a aj objednala😉

lillian13
31. jan 2017

@jana954 - držím palce nech sa tej pliagy rýchlo zbavíš 🙂

jana954
autor
31. jan 2017

@lillian13 ďakujem😉

meusicka
1. feb 2017

@veronika33 tak mozno je to tym, ze to nie je preliecene , mne sa to vracalo dookola, a ako som pisala vyssie mala som vsetko, canesten, Candibene, lamisil, terbisil, ani neviem co vsetko este. az ten nechtik a odvtedy, klop klop klop, uz viac ako 10 rokov, ale nechtik mam doma stale 😀 odvtedy nan nedam dopustit

veronika33
1. feb 2017

@meusicka ono to práveže preliečené bolo opakovane - presne tým všetkým čo píšeš, dokonca aj tým zázrakom : "Lamisil jedenkrát a dosť" okrem nechtíka 🙂, netvrdím, že sa to vracia často, ale vráti sa to, lenže pri najmenších náznakoch, že sa to ide vrátiť dostane hneď "stop", takže sa to nerozvinie až do veľkých rozmerov, dobre tiež pomáha máčanie v octovej vode, takže už len vyskúšať nechtík 🙂