Plávajúce predmety - problém s očami

31. okt 2024

Ahojte hľadala som všade na nete, ale nenašla som nič čo by bolo ako môj problém.
V posledne dni mam problém s očami... Boli ma hlava nad očami a keď nehýbem hlavou tak mam pocit že niekedy v perifernom videní, mi predmet ktorý tam je pláva alebo sa trasie... Pritom stojí... Už mam pocit ze mi šibe.. Neviete co by to mohlo byt?.. Najviac ma teda straší skleróza... Veľmi sa mi to nato podoba. Lebo aj posledné mesiace mam v oku plávajúce mušky ale nie také čierne ale biele ale ze všade.. Volala som dnes na očné a viete čo??? Na február ma Objednali 🤣 vivat slovakia... 🤮🤮🤮
Zachviľu ale rodím..takže neviem či to nejak súvisi.

ikonica
31. okt 2024

Skus pozriet ocnu migrenu, ci to nebude sediet na tvoje pocity... Pozri sj na obrazky ako vtedy vidia ludia...

autor
31. okt 2024

@ikonica očnú migrénu mávam. Toto neustupuje pár dni... Jento veľmi cudne ako keby sa mi triasla hlava alebo ako to opísať.
Migrénu mam z aurou od decka to príde a odide ale toto ostáva a dosťi to lezie do života..

ariannazara
31. okt 2024

Nechcem ta strašiť ale určite by som šla na súkromnú kliniku a dala sa co najskôr vyšetriť. Mojej známej dcéra mala podobne až začala mať dvojitevidenie. Konečná diagnóza nádor na mozgu. Oci niesu sranda, nečakat. Nemusí to byť tvoj prípad ale dejú sa aj také veci

autor
31. okt 2024

@ariannazara posledné mri 2021 tak snáď nie... A musela mať aj iné problémy.. Či len videním sa jej to prejavovalo?

autor
31. okt 2024

@ariannazara a kým som tehotná nikto ma do žiadneho stroja dávať nebude.. O 2 týždne už snáď budem mohla.

ariannazara
31. okt 2024

Nič iné nemala len odrazu začala vidieť divne najprv sa jej tak predmety hýbali a potom odrazu dvojité videnie. Ale môžeš to mat tehotenstvom, možno ti niekde dieta tlaci kto vie.

gejb
31. okt 2024

Objednaj sa na neurológiu...

autor
31. okt 2024

@gejb 13 idem

rozculena
31. okt 2024

choď normálne na pohotovosť,max.zaplatíš 10 eur,ale aspoň budeš vedieť,na čom si

autor
31. okt 2024

@rozculena akože očne myslíš?

autor
31. okt 2024

@rozculena a môžu mi rozkvapkat oči v tehotenstve?

autor
31. okt 2024

Cítim ale taky riadny tlak nad očami... 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

rozculena
31. okt 2024

áno,na očné.
Neviem či tehotným rozkvapkávajú.
Ja som bola na očnej pohotovosti,keď mi zrazu pred okom začalo plávať niečo veľké čierne,bolo to strašne nepríjemné a zľakla som sa.

autor
31. okt 2024

@rozculena a čo ti povedali?

rozculena
31. okt 2024

odtrhol sa mi kus sklovca,vraj bežná vec pri mojej diagnóze,mám veľmi vysoké dioptrie......
Tie kadejaké mušky a bodky mám aj ja,veľmi veľa,ja to mám čierne aj biele

autor
31. okt 2024

Mam aj diagnostikovanu tetaniu.. 🤏 Ale neviem ani aku, lebo podľa mňa mi ju lekár napísal len preto, bo nevedel čo mi je. 😒

rozculena
31. okt 2024

tetániu mám aj ja,to nemá nič s tetániou.

tim23
31. okt 2024

Zbehni na očnú pohotovosť. Oči ti rozkvapkajú

angela85
31. okt 2024

Keď chces termín skôr objednaj sa na súkromnú kliniku

unicornlady
31. okt 2024

Keď ťa bolí nad očami, možno máš vysoký očný tlak.
Možno slabý šedý zákal?

autor
31. okt 2024

@unicornlady tak to radšej toto ako nádor na mozgu... 🫣 🥴😢

nika23t
31. okt 2024

A to sa Ti deje počas tehotenstva, alebo aj predtým?

autor
31. okt 2024

@nika23t toto mam prvý krát. Akože mnohé iné problémy som mala aj pred... Ale toto je fakt desivé a prvý krát.

autor
31. okt 2024

Nieje to zas také silné že nedokážem pozerať.. Ale proste keď sa pozriem na určitý bod, tak sa zachveje. Myslím ze to môže byť aj tetania. Nasla som tu pár diskusii nakoniec veľmi podobných môjmu problému.

nika23t
31. okt 2024

Mne sa niečo podobné dialo počas tehotenstva a kojenia. A tiež som mala silné točenie hlavy, keď som si ľahla pocas tehotenstva. Po pôrode som bola aj na MR, aj na očné, aj na neurológii. Uzavreli to očnou migrenou a tiež mi Dr vtedy povedal, ze to môže byť aj hormonálnou nerovnováhou, alebo tým, ze bábätko na niečo tlačilo, posunulo, ze sa telo musí dať do poriadku. Ja som mala akoby výpadky zraku, periférne som napr nevidela, trvalo to tak cca 20 - 30 min. Obraz sa mi vlnil, videla som machule, fľaky, alebo nic, nevedela som zaostriť. Ťažko popísať.

autor
31. okt 2024

@nika23t hej presne...

autor
31. okt 2024

@nika23t a mne potom nasleduje niekedy bolest hlavy.

autor
31. okt 2024

@nika23t joj ďakujem za tvoju spravu ♥️ kiež by to tak bolo lebo toto hore je desivá predstava.

nika23t
31. okt 2024

Áno, aj mne niekedy prišla bolesť hlavy. Nie vždy, niekedy som len taka omamena ostala, alevo teda ta bolesť. Nie silna, ako migréna, taka normálna, ale musela som zobrať tabletu. A tiež aj za očami, aj nad očami ma bolelo.

nika23t
31. okt 2024

Nemysli na najhoršie, mysli na drobčeka a na to pekne, co Ta onedlho čaká 😊