Platničky

16. aug 2024

Ahojte môže na bolesť chrbta pôsobiť aj váha teda jasné že môže ale napríklad že priberiem nejaké dve kilá a zrazu ma začne riadne bolieť chrbát aj tam kde doteraz nebolel? Týždeň mimpichaju almiral a béčka ale teda stále má to ťahá až kdesi dole na zadku jedna strana a mám problém s predklonom. Mám strach či to nemôže byť niečo vážnejšie keď ani ten almiral nezabral. Ale mám mierne posunuté platničky minimálne tri a jedna nalieha na nerv. Som tlsta vážim 74kg 😭😭😭 a meriame 168. Pred pôrodminsom vazila tak 62 odvtedy len priberám a to deti majú už mladší skoro 4 a starší 5,5 ja som vtedy veľa pribrala až cez 20kg a teraz sa neviem zbaviť chuti na sladké príde mi že som závislá na jedle poslednú dobu :( šport nula bodov nevládzem včera som párkrát skočila na švihadle a myslela že má odvezie záchranka. Mávam extrasystoly a robí mi to hneď zle nemám žiadnu kondíciu som leňoch 😭

bublinka1426
16. aug 2024

z Becka sa pribera, podporuje to chut do jedla

dadka1997
16. aug 2024

Si tlstá? Ja mam 168 a +kg od teba a tlsta si neprídem 😑😑😑

Treba si najst neurochirurga a riesit .. ak ti platnicka nalieha na nerv tak mas pricinu bolesti vyriesenu

autor
16. aug 2024

@dadka1997 áno ale to už dlho a toto miesto ma nebolelo prišli to raz razom až tak dole kdesi na zadku mne povedali že to nie je na operáciu len cvičiť priznám sa flakam to snažím sa chodiť na fyziotepiu len na to nie je čas a peniaze a doma to flakam. Len keď ono razom má začalo bolieť iné miesto a nonstop a nezaberá ani ten almiral tak už uvažujem aj či tam nemám nejaký nádor alebo čo mu to tam tlačí

autor
16. aug 2024

@dadka1997 no a to je individuálne každý má inú stavbu tela ja si veru tlsta prídem aj keď som mávala 64 som si prišla a teraz mám o desať viac a nič neobleciem boky hrozne brucho hrozne ledva sa hýbem

dadka1997
18. aug 2024

A tooto je dalsi dovod bolesti, pretoze si nahovaraš že máš nador a blbosti, namiesto toho, aby si išla rovno k lekarovi