Platnička - výsledky z vyšetrenia

17. aug 2023

Môžte mi to prosím trošku viac vysvetliť ďakujem ...

kacena4
17. aug 2023

mas prasknutu platnicku ta ti vytiekla vo velkosti 3x14mm a tlaci na miechu. mala som toto iste a nezlepsilo sa to ani po 4r. obstrekov, rehabilitaci, ozonu... az nakoniec pomohla operacia, nic zlozite a som ako znovuzredena, bolesti prestali len musim cvicit a davat si pozor na rotacne pohyby a dvihanie bremien drzim palceky
smer neurochirurg nech zvazi ci je nutna operacia

autor
17. aug 2023

@kacena4 no aj ja som absolvovala rehabku,masáže , SM cvičenie ,obstreky ,infúzie akorat som ešte nemala Ozón trošku sa ukludniľo ale teraz po čase znova strašné bolesti na pohotovosť chodím na injekcie ani chodiť poriadne nemôžem ,k neurológovi som objednaná až v septembri ...😥

kacena4
18. aug 2023

ja som si objednala za hotovost k neurochirurgovy a hned ze operacia )co ma šokol ani nediskutoval) za mna najlepsie vyhodenych 100€ akonahle ma zoperovali tie ukrutne bolesti pri pohybe ustali, neda sa to porovnat. drzim palceky

tamtamka26
18. aug 2023

môžem potvrdiť, ja som síce toľko toho neabsolvovala (nebol čas) až som jedno ráno nevedela stúpiť na nohu a musela ma zobrať sanitka. urgentná operácia, ale pomohla 100%. tiež som mala to, čo ty. netreba váhať, mne už takmer ochrnula vylučovacia sústava a bola by som na plienkach doživotne.

autor
18. aug 2023

@kacena4 a potrebovala si aj výmenný lístok ,alebo si sa iba objednala zaplatila a hotovo
A ešte ako dlho trvalo než ťa zoperovali

kacena4
18. aug 2023

isla som na vys. ako samoplatca, takze bez vymenneho, len s cerstvymi mri snimkami, termin mi dal do 3 tyzdne, az ma šokol a posunula som to o 2 mesiace aby som sa psychicky pripravila.
ako pise @tamtamka26 nevahaj, ja som to riesila tiez preto lebo mi hrozil inval. vozik co mi odchadzal cit v nohe, cim dlhšie cakas, tym je dlhsia rekonvalescencia