Dobry den,
prosim Vas, plati sa za PCR test v pripade pozitivneho samotestu? Vdaka.
@baja_24 na pcr sa dostanes len ak mas nad 60 alebo s vymennym listkom od obvodaka. a obvodak ti da vymenny listok len ak si rizikova. ak trvas na pcr, tak smer sukromny labak a zaplatit si test
Nie, mam priznaky, vysiel mi 2x pozitivny test doma a byvam v inom meste nez kde mam doktoru...A nemozem sa jej vobec dovolat a potrebujem sa tam objednat na to PCR kvoli praci
@baja_24 Tak jedine na priamu platbu, ak nemáš odporúčanie od Dr.
@baja_24 tak sukromny labak, pcr uz davno nie su zadarmo pre kazdeho
Určite si zožeň výmenný lístok. Platia si ľudia, čo potrebujú cestovať do zahraničia a pod. Ty si skutočne chorá, bola by si trúbka, keby si si platila. Stačí ktorýkoľvek obvodný lekár.
@joesvk to nie je pravda. staci si precitat vyhlasku. moj muz bol minuly tyzden na preventivke a sestricka do telefonu na niekoho vyslivene kricala, ze oni nemozu davat tie vymenne listky na pcr kazdemu, pretoze su kontrolovani poistovnami
@matkahelka
Nie každému, ale keď má antigenovy pozitívny, tak môže dať. Neverím, že by mu preto z poisťovne robili problémy.
Mne tak zastupujúca obvodná dala pred týždňom výmenný lístok.
Ja som mala pozitívny antigén, zavolala som svojej obvodnej s tým, že potrebujem PCR test do práce a nebol najmenší problém.
@joesvk ktorýkoľvek obvodný? A ako si to vykáže v poisťovni? Snáď ten, ku komu patrí, príp.zastupujúci.
@zuzanockamt
Tak som to myslela, že zastupujúci.Ak má môj obvodný dovolenku.
@baja_24 Potrebuješ výmenný lístok od všeobecného lekára. Vtedy neplatíš.