Dobrý deň, vie mi niekto prosím povedať, či sa stále platí za antigén?
Akurát čil som sa to išla opýtať, lebo však Sme rodina dávalo všade na fb,že presadili,že za testy si nemusíme platiť, a pozerám stránky, a všade sa platí 5€ 🤔 tak som z toho teraz mimo
Vcera bol syn 15e
@miri001 akože wtf 🤷🏼 veď sa nemalo za testy platiť, takto nás zase odžubkali? 🤔
vo vybranych nemocniciach 5€, u sukromnych prevadzkovatelov rozne- od 10€ vyssie
Ja son to pochopila.ze platit za testy sa nebude ak sa zhorsi situacia okrea bude bordovy alebo cierny a ty budea potrebovat test do roboty alebo do akolky ked si pojdes pre dieta vtedy si ho neplatis.ale ked ho potrebujes teraz ked sme zeleni potrebujes ho bud na kupko do aquacu alebo na nejaku inu volnocasovu aktivitu a vtedy si ho zacvakas.oed prides zo zahranicia nahlasujes sa do ekaranteny a aj tam ho mas zadarmo predsa
@matkahelka a v tych nemocniciach 5e este nepovedali odkedy,syn isiel vcera na pohotovost a predtym musel ist na test a platil 15e
Keby aspoň nerobili tie rozdiely medzi očkovanými a neočkovanými, a keby aspoň tým neočkovaným dali tie testy zadarmo... 🤔
do nemocnice, k zubarovi potrebuje test aj ockovany a plati si ho rovnako
@matkahelka to áno, ale čo sa týka teraz od pondelka aj niektorých reštaurácii, voľnočasových podnikov a podobne tak sú uprednostnovani tí očkovaní a test nepotrebujú
Tak sa daj zaockovat a budes patrit medzi nich, uz im nebudes musiet zavidiet 😉
@julka188 nezávidím im, to už vôbec, a už len kvôli opatreniam by som sa očkovať nedala, je to každého voľba, len je to troška viac nefér 😉
Áno platí.