Platba za vstupné vyšetrenie u zubára

14. nov 2024

Dobrý deň, nemá niekto podobnú skúsenosť? Bola som na vstupnom vyšetrení u zubára, za ktorú som platila 30€. Keď som si všimla jeho cenník pri dverách, vstupné vyšetrenie bolo za 30€ s tým, že pacient hradí 0€ a poisťovňa hradí 30€. Čo robiť v tomto prípade keď si zubár teda vypýtal peniaze, ktoré aj tak hradí poisťovňa za mňa? Lekár má zmluvu s mojou poisťovňou.

e1i
14. nov 2024

Nerobil ti opg?

lenkahvh
14. nov 2024

na bločku máš výkon vstupná prehliadka? cenník na webe zubára je? mozno si len zle pozrela na dverach.

nynia
14. nov 2024

Prečo si sa tam pri platení nato neopýtala? Tu nikto nevie aký to bol zubár tak asi ťažko ti bude vedieť poradiť. Ešte skús kontaktovať svoju poisťovňu a možno po predložení bločka ti to preplatí.

autor
14. nov 2024

@e1i robil, ten má ale za 20€ a na bločku mám vstupné vyšetrenie, preto mi to nesedí

autor
14. nov 2024

@lenkahvh áno, na webe má to isté, a preto som sa pozerala ešte raz aj pri dverách a cenník je platný od 1.9.2024

autor
14. nov 2024

@nynia len som sa pýtala či sa s tým niekto náhodou nestretol.. spýtam sa samozrejme aj zubára keď pôjdem k nemu o týždeň

luccija
14. nov 2024

Často to je 60 eur aspoň u môjho a polku platí poisťovňa...mohol mať vyčerpany limit od poisťovne...
Keď ti robil RTG za 20 eur zbytok mohol byť úkon, čistenie zubného kameňa, kofferdam čokoľvek...ale spýtaj sa určite platenie u zubára aj napriek cenníku je vždy španielska dedina