Plastika nosa - rhinoplastika

charlie009
27. júl 2014

Dobrý deň. Som 10.deň po operácii - septorhinoplastike. Mám von už aj dlahy, z nosa mi bola na 6.deň daná dole "strieška" a potom len prelepený. Všetko vyzerá byť v poriadku, ešte sa mi dobre nedýcha, najmä pravou nosnou dierkou (čo je zrejme opuchom). Bola mi upravovaná aj kosť, robené otvorenou rhinoplastikou. Jediné, čo ma trápi je hrbol, ktorý mi vznikol na nose po odstránení "striešky". Na dotyk je úplne tvrdý. Čím to môže byť? Máte s tým niekto skúsenosti?

charlie009
autor
29. júl 2014

nikto nič? 🙂

bejbinka
16. aug 2014

@charlie009 Asi poznas, ale ak nahodou nie, tak mrkni stranku www.omlazeni.cz - tam je kopec diskusii o plastikach nosa - viac ci menej podarenych.

merynka3
6. apr 2015

@charlie009 ahoj, no ako to vyzera? zmizlo to? alebo si musel ist na reoperaciu?

charlie009
autor
6. apr 2015

Ahoj, musim na reoperaciu, je to vysunuta kost... Nepoteší, ale čo už ... Už som tam mal ísť 2 razy, len som vždy mal zapalene hrdlo.

merynka3
6. apr 2015

prosim ta a kde ti to robili?

adka455
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
charlie009
autor
7. apr 2015

Ďakujem pekne. Rooseveltova nemocnica, BB

blbovina
6. mar 2016

@charlie009 ahoj, nechapem ako ti to takto mohli urobit? Ved to je nemyslitelne. Platis si za to a taketo nieco? Tu reoperaciu si si tiez platila? Priebeh bol ako pri prvej operacii? Mam znamu, ktora bola tiez na druhej opke, ale ona preto, ze sa jej nos nepacil ako ho mala urobeny.
No toto je podla mojho nazoru dobabrana operacia. Je vidiet, ze je to kost.

barboravrab
24. dec 2017

@charlie009 ahoj ako ti to s tým opuchom dopadlo??

charlie009
autor
24. dec 2017

Ahojte, nebol to opuch, ale posunuta nejaka kosticka... bol som uz aj objednany na reoperaciu a nesiel som kvoli zapalenemu hrdlu. Nakoniec sa to nejako same usadilo a uz tam nic nie je 🙂

barboravrab
24. dec 2017

@charlie009 tak to bol asi opuch potom či??aj si si to masíroval tlakom??tlačil si si na to??ako dlho si to tam mal??