Ahojte , absolvovali ste niekto plastickú operáciu - úpravu stehien / úpravu poklesnutej kože po nadmernom úbytku váhy / ???
zaujímala by ma : rekonvalenscencia , bolesti , hojenie , rezy a či výsledok stál za to ..
A prípadne či niekto absolvoval dva plastické zákroky - pri jednej narkoze ...
Vdaka za info !
jedna pani tu pisala o operacii brucha, a vraj bolest brutalna, teda aspon prvych 24 hodin, ale vraj si na jazvu prikladala pumpičku, ktorá ma v sebe analgetika, poradil jej to lekar.
myslím si, že tato pumpička sa po takejto operacii použit ani neda...alebo ano?
no neviem. Viac ti bude vediet poradit možno lekar. Opytaj sa ho. ALebo v lekarni. Tušim i tam sa to objednava, jedna pani tu pisala, že sa to tam objedna a potom ti to dovezu priamo do nemocnice, kde budeš ležat
a v nemocnici ti to neposkytnú, či si to musí človek zriešiť po vlastnej linke?
myslim ze sama si riesis na predpis, objednaju ti do nemocnice, kde prebehne samotny zakrok
takže to treba objednavat v lekarni, ktora s nemocnicou spolupracuje, aby to tam doviezli, alebo ako to je?
to neviem, ale ak to budeš mat na doporučenie od svojho lekara, ten by ti mal poradit, alebo v lekarni ti poradia. Chceš si ju objednat?
myslíš, že aj po takejto operacii sa ta pumpička da použít?
skušali ste ju už niektora? Je naozaj taka dobra a po operacii pomaha?
je tu niekto, kto ju už vyskušal a po akej operacii sa da použit? AKo sa k nej bežny človek dostane?
je to nejaka novinka u nas na Slovensku?
aha, takze to je na predpis, nie je volne dostupne, ci? a teda trufam sa spytat - pacient si asi hradi plne sam? 🙂
a viete mi ešte povedať, koľko to stojí a ako dlho trvá dodanie?
to skus sa opytat v lekarni, alebo svojho lekara a ten ti bdue vediet poradit. Po akom zakroku ju chceš použit?
najlepšie bude, ak sa na to opytaš svojho lekara. Tennajlepšie pozna tvoj zdravotny stav a vie posudit, či by pre teba bola vhodna a hned by ti napisal recept, lebo bez neho sa k nej nedostaneš
stara tema, ale znovu ju otvorim. AKo si dopadla na operacii? Velmi to boli?