Ahojte baby. Nedávno som sa už s podobným problémom na Vás obracala, no skúsim ešte, svedomie, strach a úzkosť mi to proste nedá. Zajtra ráno mám ísť na plánovaný príjem do nemocnice a vo štvrtok podstúpiť laparoskopickú operáciu s anestéziou. Výsledky predoperačných vyšetrení v poriadku, no akoby čert nespal, včera a dnes sa mi dosť vážne zhoršil stav ohľadne zahlienenia hrdla, dokonca sa pridala aj bolesť a tlačenie v krku, pocit zväčšenej mandle a mala som dokonca aj pocity zvracania. Robila som si aj test, ten bol našťastie negatívny, teplota nebola zvýšená. Pravdepodobne to bude súvisieť aj celkovou s nervozitou... Každopádne, ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Má zmysel ísť na príjem a oboznámiť ich s mojimi problémami a teda dúfať, že ma možno predsa aj zoberú, alebo rovno hneď ráno tam zavolať a dohodnúť preklad operácie? (Dnes to možné nebolo, keďže bol sviatok.) Zatajovať rozhodne nič nechcem.
@marcella84 bože, ty si ako ja, tiež proste chcem aby som mala svedomie čisté a niekedy až preháňam 😬. Myslím, že to máš z nervozity, buď v pohode, môžeš im spomenúť, že ťa bolí hrdlo, ale pruser by bol, keby si mala napr herpes. Toto nie. Pokiaľ by si bola chorá, tak do pozajtra ti vystrelí teplota a zápal hrdla budeš cítiť poriadne.
@marcella84 ja si myslim, ze to suvisi aj s nervozitou. Tiez som mala podobne pocity, ale ja uz som mala prijem dnes a zajtra mam zakrok. Na tvojom mieste by som isla na prijem a vsetko im povedala, ak by potrebovali este nieco dovysetrovat, urobia to.
Vykloktaj teraz slanou vodou a ak zajtra nebude horsie chod normalne na prijem