Plakali ste niekedy u lekára pri vyšetrení?

8. máj 2024

Mne sa to včera stalo. Vyhrkli mi slzy kvôli bolesti. Na orl pri tej hadicke do nosa. Nejaký bod ma tam veľmi zabolel. Až sa hanbím.

dzescebuly
8. máj 2024

Neplakala ale to podľa mňa není dôvod na hanbu🤷

deti95060810
8. máj 2024

nemáš sa za čo hanbiť... u lekára bežné že ľuďom slzy vyhŕknu.

aweramina
8. máj 2024

plakala pri emg

katka533
8. máj 2024

Neviem, ci to bol plac, ale tak tiekli mi slzy pri umrtvovacej injekcii na tvári, to strašne bolelo

ali12377
8. máj 2024

nechapem, co je to reakcia, ze sa hanbit, tak ked to bolo neprijemne a reakcia na to boli slzy, tak nechapem ako sa za to moze niekto hanbit, prirodzeba reakcia cloveka na neprijemnost a bolest

dzulik_
8. máj 2024

Vôbec sa nemáš za čo hanbiť. Ja som u gyn po vyšetrení revala viac krát 🤷‍♀️

januska12323
8. máj 2024

Nemáš sa prečo hanbiť. Bolelo ťa to tak si nejaká reagovala, môžeš byť rada, že len plač a nie rovno nadávky.

minenkak
8. máj 2024

U zubára pravidelne, včera mi nohu rezali a keď umrtvoval som síce neplakala ,ale nadávala som fakt poriadne a kričala o dušu .U lekára plakať nie je hanba, bolesť je sviňa

stellarstar
8. máj 2024

Áno u gyn v nemocnici počas vyšetrenia, dosť dlho jej to trvalo a bolelo to. Nehanbím sa za to

martinkatinka
8. máj 2024

Plakala. Aj od bolesti aj od smutku.

doriiis
8. máj 2024

Áno naposledy pred troma týždňami mi vyhrkla slza,keď mi zavádzali vnútromaternicove teliesko.Nie je sa zaco hanbit

oslo1
8. máj 2024

Jasne. Revala som, ked mi predoperacne vysetrovali konecnik.
A potom som aj revala, ked mi vyvolavali porod. Nikdy viac. Ani to uz potom nerobili, lebo to u mna nefungovali.

sulavikova
8. máj 2024

Odpadla som od bolesti na ORL, plakať som nestihla.

marcellka32
8. máj 2024

Revala som u zubára, keď mi trhal zadný zub,aj keď som mala injekciu myslela som že nastala moja posledná hodina

elenka74
8. máj 2024

Mne slzy tiekli, keď mi na gastre pozerali žalúdok. A keď som mala zdravotné problémy, schudla som na 40 kg, vždy mi bolo zle pri odbere krvi, tak mi ju brali radšej po ležiačky.

dettilv
8. máj 2024

Ja stále plačem u zubára 👍

13uzivatelka11
8. máj 2024

@dettilv a prečo si nedáš injekciu? Ja som mala taký strach zo zubárov, ze som sa až triasla celá keď mi robil nepríjemný zákrok, sestrička nechápala co sa deje ma tam ukludnovala.. Odkedy som našla dobrú ambulanciu tak je to ooovela lepšie, ale injekciu si dávam aj na maličky kaz

petronellla87
8. máj 2024

Párkrát som šla s plačom od zubárky. Ale to kvôli tomu že nechcem aby mi dávala injekciu

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaond19
8. máj 2024

Na pohotovosti so zlomenym palcom na nohe, ked mi ho dvakrat napravali, tak som veruze hrdina nebola.... tiekli mi slzy aj same od seba, ale tam su na kadeco zvyknuti. U zubarky ked mi trhala svinsku osmicku a zle mi pichla umrtvovanie ze mi nezabralo na konkretne miesto ale kus vedla, tak sa mi tiez slzy spustili, ale to som odtial isla v takom stave ze mi bolo jedno...

13uzivatelka11
8. máj 2024

@deti95060810 ja už som v pohode, len to bol fakt dosť nepríjemné vyšetrenie, nečakala som to. Mala som síce veľký strach dlho, kvôli traume z detstva, ale zas nenapadlo by mi dáke lieky kvôli tomu si dávať 😀 nebolo to nič také, že by som odpadavala od strachu v čakárni. Teraz skôr plačem pri platení, na to asi neurol nezaberie 😀

deti95060810
8. máj 2024

@13uzivatelka11 😀
zaberie aj na to platenie.. budeš troška otupená a kľudne mu ešte aj prihodíš... 😉

heidy222
8. máj 2024

Nič si z toho nerob , ja som lekárka a minule som plakala pred pacientkou, to bol už vyšši level trápnosti 😅

katica06
8. máj 2024

Áno, na čelustnej ortopédii keď mi na tri krát trhali osmičku, keď som si odrezala kus z palca a zošívali má desiatimi stehmi, po pôrode keď ma zosívala mladučká doktorka cez polhodinu a umrtvenie už dávno vyprchalo. Raz som aj omdlela na pohotovosti, keď ma uštipla včela, alergicka reakcia , zachraňovali mi život. V takých prípadoch nie čas hambiť sa snažím sa zostať nažive...

karolinakovac
8. máj 2024

@aweramina robili vám to na ruke? Naozaj to boli?

13uzivatelka11
8. máj 2024

@deti95060810 tak to si radšej nič nedám 🤣

karolinakovac
8. máj 2024

Jasne, u zubara viackrát, vždy mi dal servítku a poľutoval ma 😄

rozculena
8. máj 2024

@sulavikova 😲 pre boha,čo ti robil?

klip0
8. máj 2024

@heidy222 a prečo ? 😁

guudy
8. máj 2024

@heidy222 mne sa podarilo dojat moju skvelu dr, slzy teda nestihli tiect, ale bola to tesnotka…