icon

Má môj syn pityriasis rosea? Skúsenosti ostatných vítané

alexa1072023
5. feb 2024

Ahojte už dlhšiu dobu pozorujem na sebe ze sa my tvoria červene škrny na dotyk ako keby opuchnute beriem lieky na alergiu nestibil . No lieky nezaberáju bola som aj na vyšetrenii u alergologa na potraviny alergiu nemám tak nechápem sčoho to môže byť . Na internete som našla podobne škvrny ako mam ja mal to už niekto alebo nestretli ste sa s niečím takým ??
A ešte dosť ma znepokojuje že to má aj môj 8m syn len trosku iné tiež sa dakedy tak vyhadze len jeho na dotyk sú drsne . U alergologa sme už objednaní . Príklad foto moje a synove .

Má môj syn pityriasis rosea? Skúsenosti ostatných vítanéMá môj syn pityriasis rosea? Skúsenosti ostatných vítanéMá môj syn pityriasis rosea? Skúsenosti ostatných vítanéMá môj syn pityriasis rosea? Skúsenosti ostatných vítanéMá môj syn pityriasis rosea? Skúsenosti ostatných vítanéMá môj syn pityriasis rosea? Skúsenosti ostatných vítané
beucika77
19. máj 2024

@alexa1072023 dobrý deň, prišli ste na to čo máte? Ja mám podobné, vraj pityriasis rosea. Je to na nervy, mám to 7 týždňov.

alexa1072023
autor
28. máj 2024

@beucika77 alergická reakcia na lieky .

snowflakenel
28. máj 2024

Aj,ja to mam obcas.
Zatial som to spozorovala pri prehriati, pp liekoch od bolesti: napr. Panadol a este ked si obleciem nieco,,kde je vela umeliny: leginy, oblecenie z recyklovatelneho materialu. ...