Pitie kávy po operácii žlčníka

amliv28
12. nov 2016

Ahojte chcem sa opýtať už skoro mesiac som po operácii žlčníka a mám strašnú chuť dať si kávu,len neviem či si tým neublížim,respektíve či mi nebude zle.
Aké máte skúsenosti? Napíšte.Ďakujem

hennyinnsbruck
12. nov 2016

@amliv28 ahoj,musis vyskusat, inak nezistis. . Ja aj mama,obe bez zlcnika a obe pijeme kavu. .. 😀na zaciatok si daj len lahsiu.

amliv28
autor
12. nov 2016

A keby mi to zaškodilo čo budem cítit nevolnost,krče alebo len nepríjemný pocit?

amliv28
autor
12. nov 2016

@hennyinnsbruck
a nie je to skoro mesiac po operacii?

hennyinnsbruck
12. nov 2016

@amliv28 uf tak to neviem, ja sa nepamätam kedy som zacala s kavou,ale urcite skoro kedze som silna kavickarka😀no ked ti nesadne, moze ta prehnat, krce atd. . Alebo skus len pol salky. . Ozaj to je tak ked neskusis nevies😊

hennyinnsbruck
12. nov 2016

Ine zienky urcite napisu svoje skusenosti. .

amliv28
autor
12. nov 2016

@hennyinnsbruck
takže ty si nemala problem,ked si začala pit kavu?

hennyinnsbruck
12. nov 2016

@amliv28 ja nie. . 😊

maria2104
12. nov 2016

Ahoj, mna operovali v máji tohto ruku, asi prvý mesiac som pila len obilninovu kavu Caro, no viac som to nevydržala....dnes vypijem aj 4, síce iba nescu, Preso nemozem, to mi je straaasne zle. Treba pomaly skúšať. Nenecháme sa obmedzovať , aj ked niekedy je to tažké .

maria1989
12. nov 2016

@amliv28 nesku môžeš v pohode. Ja som tiež mesiac nepila vôbec, potom som začala jednou, a už som zase na troch denne... neska s mliekom. Nič mi nie je a ani nebolo. 3 mesiace po operácii.

katkahs
12. nov 2016

Ja som zacala s kavou asi tyzden po operacii, pijem iba nescu tiez, ale len jednu, mas 2 za den. Zacala som stvrtinkou pohara, reakcia nebola ziadna, tak som pila normalne.Teraz som 5 mesiacov po operacii a jem uz takmer vsetko. Skusala som aj hranolky upecene v rure 🙂 aj kusok klobasky 🙂 aj oriesky, zrnieckove ovocie, ale to az tak po 3 mesiacoch. Treba len skusat a vsetko po troske.

hettinka
12. nov 2016

manžel je po operácii 3 týždne a kavu pije normálne, 2x denne nescu s odtučneným mliekom
a som po operácii 9 rokov a tiež pijem kávu a neškodí mi, ja pijem zo kavovaru Tchibo

amliv28
autor
12. nov 2016

TaK dnes som neodolala a dala som si zalievanu s plnot.mliekom a v pohode

maria2104
12. nov 2016

Áno treba si dat, vyskúšať . Mne napríklad robi zle leco a pikantne omáčky . Ale kapustovú polievku možem , dam si trochu a v pohode.

ovladacka123
12. nov 2016

ahoj. ja som tyzden po operacii zlcnika a dnes som si dala slabu nescu s odtucnenym mliekom a nic mi to nespravilo (teda konecne som isla na zachod 😀 )
dievcata prosim vas, ake dezerty bez vajec a masla su vhodne? co si date ked vas "honi mlsna"?

maria2104
12. nov 2016

Ahoj, no toto je uz horsie. Bez sladkosti je tazko. Takto skoro po operacii som veru iba detskú výživu, ked ma to lapilo. Ale potom som skúsila aj brumika, tym som začala. A asi po mesiaci som začala potroske vsetko, len koláče s makom a orechmi sa bojím aj teraz . No teraz ked neviem niečomu odolať a viem, ze mi bude zle tak si dam 1 isochol pred jedlom a pohoda. Mozno to nieje naj riešenie, ale take zemiakové placky sa tazko odmietajú .
Spomínam si na to ako som chodila po obchode a hľadala nieco sladké co by som mohla, veru slzy v očiach , priznávam. Ale vsetko chce cas, su ľudia ,ktori jedia vsetko a ziadny problem. Držím palce

maria2104
12. nov 2016

A myslim, ze piskotove cesto a napr aj bublaninu bez oleja by mohlo byt ok

martina1305
12. nov 2016

dievcence, existuje aj zasadita kava, ktora sa lahodnou chutou vyrovna normalnej, neboli po nej zaludok, dokonca ho lieci....mame skusenost v rodine s tymto a uz by sme sa ku "klasickej" kave nevratili

amliv28
autor
13. nov 2016

Koláč z piskotoveho cesta mozes.Ja milujem sladké a jedine čo som si dovolila jesť po operácii sú Be-be keksi,Marina keksi a maslove sušienky a Vianočné oblátky.

amliv28
autor
13. nov 2016

A samozrejme piskoty
@martina1305

amliv28
autor
13. nov 2016

@martina1305 som sa pomylila

nina88
14. aug 2018

@martina1305 kde sa dá kupit taká káva prosím?