Dobry den. Uz tyzden mi neprestajne piska v uchu. Minulu sobotu som sa citila unavena, isla som si lahnut snad uz o 19. Rano som vstala so zalahnutym uchom a piskanim v nom. V utorok som isla k lekarke, ktora mi predpisala kortizon - pre pripadne zapaly v tele. Tym sa "terapia" skoncila, vraj ak to neprestane po krortizone, mam vyckat. Uz ma ale z toho piskania boli cela hlava, neviem sa na to nesustredit. Neviete co by mohlo pomoct? Nejake rady? Dakujem
@janinah dakujem. to bola uz orl lekarka. robila mi viac krat testy, vraj je to len lahka porucha, ktora sama prejde. Ale uz je to tyzden...
@vsetkyloginituuzsu kortizon sa dáva pri náhlej poruche sluchu,nie pri pískaní.....ale ok,ja to ucho nevidím ani audiometriu,tak choď na kontrolu,že nepomohlo....
a to sú aké lieky názov ? proti zápalu ? dík Táňa
preslo ? mne tiez piska v uchu uz tyzden ide ma porazit katastrofa...ucho mam vraj ok audiometriu aj tympano....vraj to mam asi z krcnej chrbtice...dali mi rehabilitacie ale aj tak uz som bola 2 krat na bankovani a to mi nepomohlo na to tak neviem...
Môže to byť zo zápalu dutín možno, alebo niekedy aj z krčnej chrbtice si myslím, najlepšie je navštíviť krčné, prípadne neurológiu. Niečo Ti na to musia dať.. Držím palce.
Po tej rehabke to trochu utichlo ale stale sumi...chystam sa neurologovi a druhemu orl a uvidim
@vsetkyloginituuzsu je to začínajúci tinitus...mne píska v uchu viac ako 10 rokov, zvykla som si,...
No,tú lekárku by som okamžite zmenila...zajtra chod na orl vyš.,ale myslím,že treba lístok od obvodnej...pogoogluj tinnitus ,je to pravdepodobne z poruchy prekrvenia vo vnut. uchu a treba to liečiť uplne inak ako kortizonom 😒