Pískanie v uchu

vsetkyloginituuzsu
17. jan 2016

Dobry den. Uz tyzden mi neprestajne piska v uchu. Minulu sobotu som sa citila unavena, isla som si lahnut snad uz o 19. Rano som vstala so zalahnutym uchom a piskanim v nom. V utorok som isla k lekarke, ktora mi predpisala kortizon - pre pripadne zapaly v tele. Tym sa "terapia" skoncila, vraj ak to neprestane po krortizone, mam vyckat. Uz ma ale z toho piskania boli cela hlava, neviem sa na to nesustredit. Neviete co by mohlo pomoct? Nejake rady? Dakujem

janinah
17. jan 2016

No,tú lekárku by som okamžite zmenila...zajtra chod na orl vyš.,ale myslím,že treba lístok od obvodnej...pogoogluj tinnitus ,je to pravdepodobne z poruchy prekrvenia vo vnut. uchu a treba to liečiť uplne inak ako kortizonom 😒

vsetkyloginituuzsu
autor
17. jan 2016

@janinah dakujem. to bola uz orl lekarka. robila mi viac krat testy, vraj je to len lahka porucha, ktora sama prejde. Ale uz je to tyzden...

janinah
17. jan 2016

@vsetkyloginituuzsu kortizon sa dáva pri náhlej poruche sluchu,nie pri pískaní.....ale ok,ja to ucho nevidím ani audiometriu,tak choď na kontrolu,že nepomohlo....

tanika
17. jan 2016

a to sú aké lieky názov ? proti zápalu ? dík Táňa

lubiss
13. apr 2017

preslo ? mne tiez piska v uchu uz tyzden ide ma porazit katastrofa...ucho mam vraj ok audiometriu aj tympano....vraj to mam asi z krcnej chrbtice...dali mi rehabilitacie ale aj tak uz som bola 2 krat na bankovani a to mi nepomohlo na to tak neviem...

gabona1
19. apr 2017

Môže to byť zo zápalu dutín možno, alebo niekedy aj z krčnej chrbtice si myslím, najlepšie je navštíviť krčné, prípadne neurológiu. Niečo Ti na to musia dať.. Držím palce.

lubiss
30. apr 2017

Po tej rehabke to trochu utichlo ale stale sumi...chystam sa neurologovi a druhemu orl a uvidim

paul9817
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
micusa2222
3. jan 2024

@vsetkyloginituuzsu je to začínajúci tinitus...mne píska v uchu viac ako 10 rokov, zvykla som si,...

andrea147
Autor odpoveď zmazal
Zobraz