Dobry vecer minuky tyzden som tu pisala o tom ,ze mam par dni piskanie v celej hlave. Pretrvava uz asi 9den vkuse(obcas viac obcas menej ) ale stale...
Predvcerom sa mi spustila nadcha citim ako mam zahlienenu hlavu,nosne dutiny a zalahuje mi v usiach miestami( to predtym nebolo,iba ovcasna par sekundova minimalne bolest ,preslo a na dlasi den prislo od rana toto piskanie)
Chcem sa spytat moze byt to piskanie z toho zahlienenia? Aj ked teda hlieny sa objavili az asi tak o tyzden...
Piska mi nonstop a fakt teraz vecer viac
K dr. Som sa nedostala,nedviha mi a kedze byvam 1.5hodiny od obvodneho(este som ho nestihla zmenit,lebo sme sa stahovali) tak neviem kedy sa k nemu dostanem lebo by som musela byt s 3malymi detmi u lekara aj 3hod(vzdy sa u neho dlho caka a deti nema kto strazit)
Ale teda ak to neprejde a nezdvihne telefon som rozhodnuta tam v utorok ist nech mi da lieky a papier na orl...
Len teda moja otazka moze to byt tym zahlienenim? Uz mi to lezie doslova na nervy..preplachujem nos,citim hlieny v krku,dala som si theraflu,sinupret kvapky ...ak ma niekto nejaku radu ako sa z toho dostat budem rada.
Áno, pravdepodobne to je z toho. Mne takto pískalo a pukalo v ušiach niekoľko mesiacov. Až som sa dostala konečne na ORL, dostala som kortikoidny sprej do nosa Nasonex, ten mi povolili upchté dutiny a bol pokoj. Inak predtým som skúšala všetko možné, no nevedela som sa tých hlienov zbaviť.