Pískanie v hlave

2. aug 2024

Dobry den od rana pocujem/citim v hlave piskanie ako ked pustite radio a tam ked nie je naladena melodia to velmi piska (vysoky ton?) Neviem to opisat ale uz som z toho na nervy..pocas dna to na chvilu ustupilo a zase nanovo ...nie je to velmi silne ale stale to pocujem ... co to moze prosim vas byt? Pred par dnmami ma pobolievalo ucho ale podla mna to z ucha neviem ci mzoe byt lebo to pocujem v hlave🙈K lekarovi sa dostanem az v pondelok a kym sa dostanem na nejake uz ma aj porazi ...a teda lezie to na nervy . Co by mohlo pomoct niekto skusenost? Dakujem

egonsk
2. aug 2024

cviknuty nerv v krcnej chrbtici...

minesasubu
2. aug 2024

môže to byť aj tinitus

lonely66
2. aug 2024

no.. môže to byť všeličo. pozri si niečo o tinituse...

isis234
2. aug 2024

Bolelo ťa ucho? Obvodný nech vypíše výmenný lístok na ORL. Pozor na prievan, klímu.

autor
3. aug 2024

@isis234 pobolievalo vyslovene silna bolest to nebola. Teraz tam citim taky tlak miestami od rana a v hlave mi bzuci stale 🙈 ale ved ak by bol prievan to by mi piskalo asi v uchu ci?

kacenocka2
3. aug 2024

mala som to isté zo stuhnuteho svalstva na krčnej

isis234
3. aug 2024

pýtaj od obvodného výmenný lístok na ORL, nech ti spraví výplach. Môže byť, že si mala i zápal v uchu. To pískanie počuješ až v hlave...Možno ťa pošle na ďalšie vyšetrenie. Neboj sa toho. hlavne to rieš čím skôr.
Od prievanu aj hlava bolí, a zrejem ti to vystreluje z ucha do hlavy. Kľud. Choď do prírody na prechádzku.

autor
3. aug 2024

@isis234 chystam sa ked to do pondelka neprejde idem k lekarovi ...uz ma napadlo aj to najhorsie ,ze to moze byt ale dufam,zw nie..cely den to nevnimam dnes oba obcas ked mam klud ale neni to nic silne len slabe uvidim vecer ..ale teda dnes uz citim mieatami akoby na zaciatlu usi neviem opisat..zalahnute,Tlak,Ppbolievanie ..Nieco medzi tym ..ale nic silne ze by to silno bolelo..ani predtym...v utorok sme isli z dovplenky skorp 4 hod klima zapnuta ...bolest ucha zacala az v stredu ale nic silne len obcas zabolelo akoby taky tlak ,mala bolest ...a od vcerajska toto tak ja uz neviem ale rozhodne v pondelok idem lekarovi..

isis234
3. aug 2024

...... klima zapnuta... prievan a klíma je najhoršie čo môže byť.. Ak neprestanú bolesti, chod lekárovi na pohotovosť. dá tbl. a možno i prefuk spraví alebo výplach.
Držím palčeky nech si čím skôr fit

autor
3. aug 2024

@isis234 a bolesti ked su slabunke iba tam citim taky maly tlak aj to miestami..aj to moze byt z klimy? Totiz okna otvorene u nas v autr nehrozia muz len co by sme ich otvorili hned by chytil prievan tak asi jedine ta klima 🙈

isis234
3. aug 2024

ano, ak je v aute ovela chladnejšie ako vonku . Ten kontrast pocíti telo pri vystupovaní z auta.