Ahojte. Je tu prosím jiekto kto mal na MR mozgu pinealnu cystu epifyzy? Aké ste mali príznaky? Je to nebezpečné? Ďakujem krasne
@taktotedanie ahaa aj mne ju našli náhodne. Je mozne ze mi tlačí na zrak? Mam dnes pocit tlaku v očiach celé ráno som mala asi očnú migrénu. Nemoze to mat teda nič spoločné?
@katarina19970 mate ocne vysetrenie? Nemate zvyseny ocny tlak?
@taktotedanie očné vyšetrenie som mala pred par rokmi ok. Ráno som mala v oku z boku take ako by svetielka dala som si qarelin a potom ma bolela hlava nie veľmi ale skôr taký tlaknv cele a za očami a strasna unava
@katarina19970 par rokov? Irelevantne, to sko keby si ani nebola
Pytaj vymenny listok na ocne a objednaj sa
@katarina19970 bezny nahodny nalez na mri aj ja mam
@taktotedanie aha dobre ďakujem objednám sa
@katarina19970 skuste
Vezmite aj nalez mri
@taktotedanie aj mne ju nasli nahodne a pred 3 dnami ma zacala boliet hlava a boli tak nejak 3 dni vkuse pokial si nedam ibalgin… mne povedali tiez ze to je neskodne ale ajtak sa bojim ze ta bolest prameni ztoho.
@samotak123 mne to suvisis menstruacnym cyklom , potvrdene testami, do toho narocna praca a stres, taktiez krcna chrbtica a stuhnute krcne svalstvo
Po opatreniach a liekoch sa to neda ani porovnat ako sa mi v tomto smere zlepsil zivot, vyrazne sa bolesti zredukovali
Cysta bol u mna nahodny nalez
@taktotedanie ja mam tiež stres poslednu dobu a zistili mi ze mam nieco s krcnou chrbticou aj dost ta bolest ide od temena a krku tak ako keby takze snad toje ta krcna iba
@samotak123 tak to potom urcite
Mne velmi pomohli aj rehabilitacie a zmena vankusa na ortopedicky
@samotak123 tiež na epifyze?
@katarina19970 ja mam
Zistena nahodne na MRI ktore bolo robene pre migreny , pricinou vsak neboli
Je to velmi casty nalez, vacsinou nesposobuju ziadne tzkosti