Nie som tehotná. Je horúco tak pijem veľa, ale mám pocit, akoby to cezomňa len ,,preletelo". Veľa tekutín ide hneď preč a ja mám pocit, že čím viac pijem, tým som smädnejšia. Nechyba mi niečo? nejaký vitamín, či minerál? máte podobnú skusenosť? ( pijem čistu vodu, no hlavne minerálku (Salvator, Budiš), no dám si aj kofolu...) Pri čistej vode a minerálke , mám pocit, že je to intenzívnejšie. Okrem pocitu smädu mám aj suché pery, takže si ich musím balzamovať. Mám pocit, akoby moje telo ,,vysýchalo zvnútra" ak to tak môžem pomenovať 🙂
Tak sup vysetrit cukor urcite! Drzim palce.
aj ja odporucam vysetrit cukor
Alebo aj Diabetes insipidus (moja mamina má)
http://dia.hnonline.sk/zdravie-20526/diabetes-i...
Vysetrit cukor. Robia to aj v daktorych lekarnach, kedze ma teraz vela dr. dovolenku. Mne to robi v zime ked sa zacne kurit.
aj môj kolega tak pil do nekonečna - a naraz zistili cukrovku.... 😒
Urcite dat skontrolovat hodnotu cukru.Kamaratka takto stale pila,bola unavena a po vysetreni zistili cukrovku.
1. nepi mineralky!
2. nepi kofolu
3. ak pijes aj cierny, zeleny caj, kavu - obmedz aj to
4. pi vodu
môže to byť sprievodný jav cukrovky
môže to byť aj štítna žľaza a tiež problémy s obličkami. treba sa pozrieť nato, koľko reálne vypiješ, zaznačiť si to a porovnať a tiež či aj často močíš.
aj ja to obcas mavam, ale nic mi nezistili...daj vediet ako si dopadla
Ano, ako pisu baby, moze to byt diabetes insipidus, cukrovka,...
No
1. nespecifikujes, kolko je pre teba vela pit - 2-3litre, 5 littov, ci viac?
2. Ak pijes hlavne Salvator a Budis, tie obsahuju vela soli, takze ano, clovek je po nich este smadndjsi, podobne kofola ta obsahuje mega vela cukru, ten tiez vyvola este vacsi pocit smadu
takze treba pit cistu vodu, prip. stolovu alebo dojcenecku, ak potrebujes balenu, tie maju malo sodila. A zapis si, kolko presne vypijes a vymocis. A nepi vela naraz, najlepsie pohar vody za hodinu, aj ked este nebudes mat pocit smadu. Na choroby mysliet po uprave pitneho rezimu😉 , ak sa to nezlepsi. drzim palec
treba si dať vyšetriť krv ( glykémiu) - pozor, aby to nebola cukrovka!
Neustály pocit smädu je jeden z príznakov.