Ahojte,
Mám otázku som este primerne mladá, na tie skvrny na ruke ale len na jednej mam take hnede akoby pehy. z coho to moze byt?
Dakujem
škvŕny café-au-lait na tele.? Neurofibromatoza?
@simsalabim ano? fuh ja to mam po prve.. mama spomenula ze asi z pecene ze je nieco zle . ale nic osm take nenasla skor som nasla ze to mavaju zeny po 40ke a vyssie ael tak ja mam na to este cas
@erickatt len na ruke jednej ale po celej ruke mensie take skvrny
@popradanka11 behni na kozne
@popradanka11 Alebo skusit Źeruchový krém Svokre to pomohlo
Jeho účinky sú rovnomerne rozložené vďaka využitiu lipozomálne zapúzdreného spojenia žeruchy a sóje /genisteín/ s postupným uvoľňovaním účinných látok. Upravuje a znižuje intenzitu farby stareckých a pigmentových škvŕn na rukách, tvári a ostatných častiach tela, viditeľne zosvetľuje len postihnuté miesta a zjednocuje tón pleti. Preventívne chráni pred UVA/UVB žiarením a efektívne predchádza tvorbe zvýšenej pigmentácie. Intenzívne hydratuje, regeneruje a pôsobí proti zápalom. V mieste ošetrenia zanecháva pokožku jemnú a hladkú. Osobitne vhodný na väčšie plochy pigmentových škvŕn.
zeruchovy krem pomaha aj na pigmentove skvrny?? :O
Pri poruchach pigmentacie je ucinny aj nimbovy al. sipkovy olej.
Ja by som možno skúsila betaglukan gél alebo bieliaci krém od golden green, ale ten je na tvár aj s ochranným faktorom. Osobne mi v lete na jemne pigmenty pomáha.
@popradanka11 zo slnka. Ja ich mam strasne vela a kozny povedal, ze je znakom nadmerneho vystavenia slnku v detstve, s ohladom na moju svetlu plet. Urcite ma pravdu, otec bol roky pracovne v juznych krajinach a my samozrejme s nim.