Tak a je po lete a ja som zasa vyhadzaná so samými škvrnami. Už som to tu raz spomínala, že či niekto neskúšal kozmetiku so slimačím extraktom. Čítala som , že je výborná na regeneráciu a napomáha k vybieleniu škvŕn. Máte niekto s týmto skúsenosti?
Hej toto poznám, mala som od nich micelárnu vodu a spokojnosť chcem si objednať aj denný krém. Takže si mi trocha aj pomohla. A aké je to sérum?
skus sipkovy olej... Urcite je lacnejsi a ma skvele vysledky... Na strie, vrasky, pigmentove skvrny, jazvy, jazvy po akne...
Niekedy pred pol rokom som to vyskúšala. Faktem je to, že pleť je fakt po tom pekná, musím povedať , že micelárka je môj favorit a čo je pre mňa dôležité je bez parabenou a je to prírodný produkt. Kúpila som to u tej istej firmy ako ju tu spomínate. Pretože mám nerovnomernú pleť tak pekne mi ju krém zjednotil, pleť sa vyživila a drobné vrásky zmizly. Pre mňa jednotka, škoda , že to nekupim niekde v obchode. 😉
@gwynet Spominany sipkovy olej je fajn aj na skvrny, a zabranuje tvorbe vrasok. Rovnako dobre ucinky ma aj nimbovy olej. Oba su prirodne, nemaju ziadne vedlajsie ucinky. Prip. po lete odporucame nimbovy bieliaci krem, spec. urceny na pigmentove skvrny, ktr. ma prirodne zlozenie a ziadne agresivne ucinky na pokozku. Najdete v nasej ponuke aj na eshope: https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...
ja som zachytila ze najlepsie na pigmentové škvrny je chemicky peeling , no ako ta predstava co mi to urobi s tvarou teda pletou uff sa bojim , a preto radsej skusam rozne kremiky 🙂
o tom sipkovom oleji som este nepocula tak to skusim 🙂) ... a slimaci extrakt ?? uz som vyskusala 🙂)) a to som nevedela ze je na pigmentove skvrny 🙂) mna to zaujalo ako nieco nove
No ja neviem kočky, vždy keď skúšam nejaký produkt alebo výťažok z rastliny tak mi proste nepomáha a to aj vrátanie šípkového oleja. Bud to je tým, že jednoducho to chce pravidelnosť, alebo používať produkt dlhšiu dobu. Tak to mám aj s kokosovým olejom, všetci ho tu ospevujú, ale mňa nenadchol. Do pokožky sa špatne vstrebáva a vlasy mám po ňom nenormálne splihnute. Kozmetiku so slimačím extraktom som skúšala, objednala som si osviežujúcu čistiacu penu so slimačím extraktom je vyrobená z prírodných peniacích zložiek, ktoré sú veľmi šetrné k pokožke a nevyvolávajú žiadne alergické reakcie. Aj to je môj problém som totiž alergická na rastlinné konzervanty,takže mne toto dost vyhovuje.
@jenifferka chemicky pelling, co som o tom hodne studovala, vacsina zien hovori o ziadnej, alebo minimalnej zmene. Nehovoriac o tom, ako ta koza vyzera tesne po, ako dlho sa hoji, ak sa pridruzi nejaka infekcia. Nesmies na slnko...
@leontina16 Šipkovy olej musis pouzivat najmenej mesiac aspon raz denne, aby si videla vysledky. Ja uz nepouzivam ziadny ocny ani nocny krem, ani serum, na noc plet vycistim, navlhcim a 2-3 kvapky dokladne rozotriem. Vzdy sa olej nanasa na VLHKU plet, inak neucinkuje tak dobre, ako by mohol
Este som chcela, ze s akne a koznymi problemami bojujem asi od 16 rokov v kuse ( 12 rokov), takze uz mam co to vyskusane, aj nastudovane, od zmeny stravy, vyzivovych a prirodnych doplnkov. Bohuzial, kym mi dosli na diagnozu, ktoru stava ani kozmetika neovplyvni, tak mi zostalo na pamiatku strasne vela jaziev po vyrazkac ☹
Hej ten slimačí extrakt je na pigmentové škvrny. Já som si našla na parfums.sk že radu ARISTEU aj s protivráskovým účinkom, ale potom som našla na druhém netu , si ho nepametám, ale je na HEUREKE, že majú z tejto rady zľavy až 50% tak som šla do toho. Som veľmi spokojná!!!
Ja mam odklusanu celu radu kozmetiky so slimačím extraktom od Victorie Beauty. Mne tato rada velmi sadla,mozem povedat ze urcite mam v lete menej pigmentových škvrn ale uz pouzivam viac ako pol roka .
Taktiez mam pocit ze mam taku hladsiu a krajsiu pleť 🙂 vyhovuje mi ze je tato rada kompeltna je tam micelarka, očný krem , denny a aj nočný, pripadne krem na ruky alebo peelingové mydielko ,
Tiez som spokojna s cenou 🙂 Prikladam ti obrazok denneho krému keby si náhodou chcela vyskusat 🙂