ahojte kočky ako sa zbaviť pigmentovej škvrny nad hornou perou? nikdy som nemala s tym problém až toto leto ...ked sme sa vratili z dovolenky od mora 18 dni kupania slnenia ....použivala som 30 rh faktor nechapem od čoho sa mi to vytvorilo....vypada to akokeby som mala fuzy ...och ....pomoc ☹
@andreasko okamžité odstránenie pigmentových škvŕn asi neexistuje, ale najrýchlejšie zaberie naozaj chemický peeling. Ja však takéto metódy neuprednostňujem a radšej by som použila krém na pigmentové škvrny, toto je najlepší krém: http://www.justnahrin.sk/podla-pouzitia/kremy/z..., avšak tieto krémy sa používajú v jedennom a zimnom období. V prípade záujmu o daný výrobok ma neváhajte kontaktovať: just.janackova@gmail.com
Ahoj, chemicky peeling urcite ano a ak sa Ti nechce ist do salonu, skus osetrenie, ktore si urobis doma.
Ja si davam tento krem, je skvely, okrem toho, ze plet krasne vycisti aj plet roziari a posobi na vrasky.
http://www.vasakrasa.sk/cistenie-pleti/karin-he...
Samozrejme, nezabudni na vysoky SPF, kludne aj 50 ked planujes pobyt vonku a hlavne si ho nanasaj kazde 2 hodiny.
Tento problem sa u mna tiez vyskytol po tohtorocnej dovolenke. Cakam, ze do konca leta pigmentove skvrny trochu vyblednu, ked sa nebudem opalovat. Kupila som si krem na pigmentove skvrny od biodermy a tiez make-up od Clinique, ktory zjednocuje plet, prekryva skvrny a v popise ma, ze aj redukuje zafarbenie pigmentovych skvrn. Zatial sme doma kratko, takze este neviem posudit vysledok, no tie skvrny nad perou ma dobre vytacaju. 😖
na pehy a pigmentove škvrny je super krem Achromin 🙂
@andreasko Ahoj ja bojujem s mojimi pigmentovymi fuzikmi uz asi 5 rokov, od kedy som sa spalila na turistike. Vyskusala som citronovu stavu, rozne depigmentacne kremiky, chemicky piling ani laser som neskusala. Nakoniec som v sutazi pred rokom vyhrala eucerin even brighter, nocny aj denny a skrvrna je viditelne slabsia cez leto. V zime ju vobec nevidiet (ani predtym nebolo, vybledla, ked nema slnko). Takze neboj cez jesen, zimu vybledne sama, nemusis ist na ziadne zakroky. Len si davaj pozor na slnko a cez leto sa natierat 50 a chran sa klobukom. A ten kremik odporucam, mne pomohol...Vela stastia v boji s tvojou skvrnou...🙂
@slunecko10 dakujem ti kremik dnes zakupim a vyskušam ....dakujem a prajem krásny den
Ahojte, obnovujem tému. Ja som sa opalila teraz v zime na lyžovačke a mám tiež skvrnu nad hornou perou, ktorá vyzerá ako fúzy. Chĺpky mám, ale biele, toto je pigmentova škvrna. Téma je dosť stará, viete mi napísať novšie skúsenosti? Ďakujem
@andreasko a
@slunecko10 ja este aj vo vode mam klobúk hlavu sa snažím mat v tieni a aj tak mam fleky
Ahojte, mám na predaj krém na odstránenie pigmentových škvŕn zo zahraničia, napíšte mi do IP
@andreasko vyskusajte kremy na pigmentove skvrny a potom na jesen, ked bude mene slniecka, tak v salone si mozete dat spravit chemicky peeling - odstrani vrchnu vrstnu koze. ak nemate flaky do hlbky, ale len povrchvoe, tak vam to zmizne. ak by nahodou nie, tak potom pomoze asi uz len laserove odstranenie. zatial vyskusajte tie kremy do jesene. neviem, ci to pomaha, ale viem, ze origlame ma nejaky krem a zakaznicky si ho chvalili, ze pomaha.