Ahojte, na sone mi našli piesok v žlčníku 3-4mm. Chcem dodržiavať žlčníkovú diétu. Viete mi poradiť nejaků dobrú kuchárku? Alebo nejaké online recepty? Ďakujem
netreba ti extra recepty, len si pozri čo nemôžeš
nejesť mastné, vyprážané, mak, orechy, ovocie so zrniečkami, čerstvé pečivo... mne sa z piesku rýchlo stali kamienky a už je rok žlčník vonku
@ema229 ja som dnes den po operacii,vybrali mi zlcnik,mala som zlcnikove blato,lekar hned povedal,ze dame ho von,lebo casom sa zmeni blato na vacsie kamene a budu robit problemy.
@monuska1234 ja sa strašne bojím všetkého čo sa týka nemocnice. Pred 3 mesiacmi som rodila čo tiež nebolo bohvie čo. Zanedbali isté veci takže mám ešte väčší rešpekt :/
@monuska1234 môžem sa opýtať ako dlho ste po operacii bola v nemocnici? Mna to čaká vo februari.
@ema229 ja osobne mam dost vysoky prah bolesti,len nemam rada lezat v nemocnici 🙈 v utorok rano som prisla,o pol1 ma brali na sal a v stredu rano o 8 som sla domov,cely utorok som prespala,takze som mi to ubehlo ako voda,jest som mohla az stredu rano,dali mi detsku vyzivu,piskoty a caj,teraz musim dlhsiu dobu drzat dietu c.4
@monka112 1 den,v utorok rano som prisla 06:40 a stredu rano o 08:00 som sla domov 😊 operovali ma v BA v Procare MUDr.Mrazik a teda musim pochvalit aj lekara,aj cely personal,plus vybavenie nemocnice tiez super,ked to porovnam s Kramarmi co sa tyka vybavenia tak uplne inde
@monuska1234 ahojky viem že to je už stará téma ale tam kde si bola to je nejaká súkromná klinika že tak rýchle ta pustili domou ďakujem
Netreba ziadne specialne recepty, treba uplne vynechat tuk, cerstve pecivo, drazdivu zeleninu a ovocie, ani take so zrnieckami nejest. Varit na vode alebo na pare. A ak mozem odporucat, zlcnik co najskor von