Piercing v pupku - hojenie

natalia636
5. mar 2022

Ahojte, už dlhšie rozmýšľam nad piercingom do pupku, ale čítala som že veľa báb ma s problémy s hojenim. Keby si ho dám spraviť teraz myslite že do leta vy sa zahojil?

saxana000
5. mar 2022

Pockaj este mesiac kym bude trosku teplejsie..ja som si davala robit v aprili v studiu mi chalan kazal kazdy den pol hodinlu opalovat brucho na slniecku do leta bol krasne zahojeny..zo zaciatku usit liehom a moc nemacat..

girl2524
5. mar 2022

@natalia636 ja som si davala tiez takto nejako cez zimu, ale pred 10 rokmi😀 do leta to bolo zahojenee urcite

jaga18
5. mar 2022

Ja som si takto na jar dávala ( pred mnohými rokmi 🙈) , keďže s tým sa nejaký ten čas nesmie do bazéna. Veľmi dlho sa mi to hojilo, úplne zahojene som to mala tak po pol roku. Starostlivosť ti vysvetlia v salóne, aj to co môžeš, čo nie 🙂

daniela2202
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalia636
autor
6. mar 2022

ďakujem za odpovede. Mám ale problém s mojou mamou pretože mi ho nechce dovoliť. (Mám 17 ) neviem ako ju mám prehovoriť. Aký máte na to názor?

sszuzu8
7. mar 2022

Mne sa to zhojilo hned. Nedezinfikovala som si to len umyla cistou vodou. Ziadny hnis bolesti ani krv ci ranka.

jaga18
7. mar 2022

@natalia636 počkať rok 🤷‍♀️ Mám 17 r dcéru, tá má už piercing v nose a niekoľko v ušiach, nemám problém jej dovoliť v pupku ci v jazyku. Ale to som ja. Ja som si inak tiež až po 18tke dávala piercing aj tetovania a nič som nezmeskala 😉

babokaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saxana000
7. mar 2022

@natalia636 no ak nemas 18 a pojdes do normalneho studia tak ti ho bez suhlasu mamy neurobia..mame normalne vysvetli ze sa ti to paci velmi by si ho chcela je to vidiet iba na kupku a ma ho uz kazda druha na kupalisku a ked ti ho nedovoli tento rok beztak tam pojdes o rok bez nej..