Ahojte, už dlhšie rozmýšľam nad piercingom do pupku, ale čítala som že veľa báb ma s problémy s hojenim. Keby si ho dám spraviť teraz myslite že do leta vy sa zahojil?
@natalia636 ja som si davala tiez takto nejako cez zimu, ale pred 10 rokmi😀 do leta to bolo zahojenee urcite
Ja som si takto na jar dávala ( pred mnohými rokmi 🙈) , keďže s tým sa nejaký ten čas nesmie do bazéna. Veľmi dlho sa mi to hojilo, úplne zahojene som to mala tak po pol roku. Starostlivosť ti vysvetlia v salóne, aj to co môžeš, čo nie 🙂
ďakujem za odpovede. Mám ale problém s mojou mamou pretože mi ho nechce dovoliť. (Mám 17 ) neviem ako ju mám prehovoriť. Aký máte na to názor?
Mne sa to zhojilo hned. Nedezinfikovala som si to len umyla cistou vodou. Ziadny hnis bolesti ani krv ci ranka.
@natalia636 počkať rok 🤷♀️ Mám 17 r dcéru, tá má už piercing v nose a niekoľko v ušiach, nemám problém jej dovoliť v pupku ci v jazyku. Ale to som ja. Ja som si inak tiež až po 18tke dávala piercing aj tetovania a nič som nezmeskala 😉
@natalia636 no ak nemas 18 a pojdes do normalneho studia tak ti ho bez suhlasu mamy neurobia..mame normalne vysvetli ze sa ti to paci velmi by si ho chcela je to vidiet iba na kupku a ma ho uz kazda druha na kupalisku a ked ti ho nedovoli tento rok beztak tam pojdes o rok bez nej..
Pockaj este mesiac kym bude trosku teplejsie..ja som si davala robit v aprili v studiu mi chalan kazal kazdy den pol hodinlu opalovat brucho na slniecku do leta bol krasne zahojeny..zo zaciatku usit liehom a moc nemacat..