Piercing v pupku

annamaria451
13. máj 2024

Ahojte😊 mám nový piercing v pupku mám ho presne týždeň a chcem sa spýtať ako zistím že je zahojený? Všetci vravia že sa dlho hojí, že to budem mat prvé týždne cervene podráždene bolestivé na dotyk že môžu byt chrasty atd. No mna to vôbec neboli môžem s ním manipulovať hocičo vôbec neni červený ani nič. Môže sa stať že by sa ki zahojil za tak nesmierne krátku dobu ?

cosmic_origin
13. máj 2024

@annamaria451 Preboha hlavne s tým nehýb a nedotýkaj sa toho a hlavne nie neumytými rukami. Ani rozbité koleno sa tu nezapojí za týždeň, a nie to ešte kus kovu, ktorý telo chce aktívne zo seba dostať, lebo vie, že tam nepatrí. Áno hojí sa to dlho a áno je to otravné, ale takéto veci si treba zistiť skôr.
Mňa piercing prestal bolieť po 3 dňoch a do týždňa nebol ani červený, ale ešte dlho trvalo kým sa zahojil (a manipulácia s ním to len predĺžila).
Riaď sa inštrukciami piercera, pravidelne čistiť, a kým sa na okrajoch formujú kusy zaschnutej priesvitnej tekutiny, ešte nie je zapojený.

motogirl699
13. máj 2024

@annamaria451 mne sa hojil pol roka

viktorianna
14. máj 2024

@cosmic_origin ja nemanipulujem stým ani nič a mam to tak zapálené 😐

annamaria451
autor
29. máj 2024

@cosmic_origin aha dobre ďakujem už sú to 3 týždne predsa len sa mi tam začala tvoriť tá kožička či čo čo ste spomínali nehybem s tým už a už to tam nemám už ho mám čistý chvalabohu

kris_tin257
29. máj 2024

Mne začal hnisat asi po 5 rokoch, vtedy som išla k obvodnému že mi hrozí žltačka musela som ho vybrať na 2 mesiace natierať a čistiť vodickou preventívne si prepichovat tu dierku nech mi nezrastie a potom som si ho zas dala... Čiže ja iba že ti to môže robiť problémy hocikedy aj keď si budeš myslieť že je to už dávno zahojene 🙈