Piercing v bruchu - aké sú riziká?

nicki567
27. feb 2019

Ahojte baby chcela by som si dať piercing do brucha ale nie som si úplne istá. Sú tam nejaké riziká? Aký je proces hojenia? Keď sa rozhodnem, že ho už nechcem nosiť ostanú mi tam dierky ako v uchu? Je to vidno? Ďakujem vám za odpovede😁

lenka1993
27. feb 2019

Nech sa páči jazva po 5 rokoch od vybratia. Hojí sa pekne, teda aspoň mne sa zahojil bez problému. O rizikách neviem. Brucho je 7 mesiacov tehotné to si nevšímaj 😀

danyb
27. feb 2019

mám piercing v pupku už vyše 10 rokov, žiadne riziká som nepocítila, je to skoro bezbolestné, pár dní by si na tom nemala mať oblečko, len tak nech sa to pekne zahojí..
dole som si ho zatiaľ dávala občas len na pár hodín.. aj to teraz keď som tehu a idem na ultrazvuk 🙂 a žiadny problém.. neviem či sa zrastie dierka ak si dáš dole, podľa mňa to závisí od toho ako dlho si ho tam mala.. 🙂

verca888
27. feb 2019

@nicki567 taktiez som mala ked som bola mladsia a potom som si ho dala prec a uplne v poodicke.

evinkakub
27. feb 2019

ahoj, ja mam piercing v bruchu uz 13 rokov, ziadne problemy nikdy neboli, ak ho vyberiem nie je nic vidno, len mala dierocka, ale to je nic... neviem o rizikach, len niekomu sa to dlhsie hoji na zaciatku...

nada847
27. feb 2019

brucho nie je nejako rizikove, vela bab poznam co malo alebo ma a bez problemov, jednej kamoske sa zapalil, ale to sa rychlo vyriesilo 🙂

eri444
27. feb 2019

Tak je to ešte v pohode, keďže sa brucho ani nejak nepotí, tak tam nie je nejaký veľký priestor na nejaké tie komplikácie. Samozrejme si treba vybrať profesionála, ktorý používa sterilizované náčinie a v prvých dňoch si ranku čistievať

nancy666
27. feb 2019

Tak ja mám už asi 15 rokov a vyberala som asi len na uzv. Ale vždy mi lekári povedia že je tam riziko infekcie že to si môžem dat spat až po pôrode. Ale robím si po svojom 🙂 keďže pupok bolel asi najviac zo všetkých prepichnuti niesom ochotná to znova podstúpiť. Ale raz som ho stratila a veru dierka už po týždni zarastala.

nicki567
autor
27. feb 2019

@lenka1993 dakujem ti🙂

nicki567
autor
27. feb 2019

Dakujem vám všetkým babi a rozhodla som sa, že si ho teda dám😂😁

nancy666
27. feb 2019

@nicki567 podľa mna neolutujes 👍🏼🤣🥳 skrášli to brucho celkom jednoducho

haluta
27. feb 2019

Riziká žiadne. Len keď otehotnieš a natiahne sa ti koža. Musíš s piercingom von... Zarastie a jazva sa ti natiahne. 😀 Mám to teraz pekne hnusne 🙂

gabika0825
2. mar 2019

Ja osobne mám piercing v pupku asi 10 rokov pomaly, žiadne problémy s hojením ani nič som nemala, no kamarátka si to dala tiež a jej to neskutočne hnisalo a jej telo to nechcelo prijať, stále jej to krvácalo a štípalo ju to nechcelo sa jej to zahojiť. Ja som možno 2 dni mala mierny opuch a to je všetko, potom už to vyzeralo pekne a nikdy som s tým nemala problém. Len si to daj prosím ťa urobiť u profíka.

andrea0987654221
23. júl 2020

@danyb Dobrý večer, prosím vás chcela som sa spýtať stretli ste sa niekedy s tým ako divé mäso na tomto piercingu vyzerá? Alebo ako tomu zabrániť? Za odpoveď vopred ďakujem😇