Ahojte baby tie ktorého mate treba sa oň nejako starať po prepichnuti? Piercing mi dajú v štúdiu alebo si mam kúpiť? Ďakujem
piercing ti dajú v štúdiu na 100%, veľa štúdii ani neberie ak by si doniesla vlastní. pravdepodobne ho budeš mat v cene. v pupku sa hojí 6 mesiacov, je to dosť no. dôležité je si ho niekoľkokrat za deň čistiť 😊všetko ti vysvetlia tam, držím palce, ja som si ho akurát včera prvýkrát menila za druhý a pohode všetko
@riesska123 a čím si si ho cistila? Rozmýšľam ze by som si ho dala teraz nech do leta dá vyhoji🤣 nevadili ti rifle? Ze to rám bude tlačiť alebo čo v začiatkoch
mne v štúdiu poradili že mám ho čistiť solnym roztokom. čiže dáš do pohára vodu, pridas soľ pomiešaš a ja som zvykla ísť do vane, ľahnúť si a prevrátiť pohár na pupok. ale nie vyliať, ale pritlačiť ho tam a pokývať s ním, neviem ti to vysvetlit snáď chápeš 😂😂 a ano, teraz je najvyšší čas ísť aby sa do leta zahojil, tak dúfam, že máš už booknutý termín 😎 a ja zvyknem nosiť gate s vyssim pasom, občas sa mi to zachytilo a “trhlo” ním, keď som nedávala pozor, ale umrieť som z tej bolesti nešla. skôr by som ti odporúčala tiež takto gate s vysokým pasom alebo take s nízkym pod pupkom. určite nie take čo sa zapínajú na pupku 😬 zbytocne by ti to trhalo ním a zbytocne by sa dlhšie hojil
Ja som si ho cistila silnym solnym roztokom. Sol som zaliala vodou a kvapkala si v lahu do pupka na cca 10min denne. Pekne sa mi to zahojilo tymto sposobom za par tyzdnov
V normalnom studiu budes mat urcite piercingy na vyber. Pupok sa hoji dost dlho, aj pol roka, takze nejaky lieh by nebol odveci, ale starostlivost ti urcite povedia tiez v studiu.