Holky co mate piercing v pupku mam par otazok ... Chcela by som si ho dat ale vaham. Kedy je vhodny cas v lete nejaky cas po prepichu asi nemozem ist do vody a zas v zime sa asi tazsie hoji ked sa o neho tru saty ? Chcem sa opytat boli samotny prepich? Umrtvuje to miesto ci to len akoze pretrie nejakou vodickou? Aa este otazocka ako dlho sa to hoji a po case neboli vymena nausnicky? Lebo napr v nose mi dierka vzdy prirastie k nausnicke a musim s nou vzdy pokyvat. A teda aj boli ked mi vyjde vonku napr ked si utieram tvar :D dakujem za kazdu radu na bruchu chvalabohu nepriberam tak preco to nevyuzit a neozdobit sa ;)
Ja mam pierc na bruchu cca 9 rokov. Dala som si ho robit na jesen neumrtvovali vobec a nebolelo to nejak moc (a to mna boli vsetko ale mozno to bolo strachom ze som to potlacila :D ) a hojilo sa to fajn aj ked sa mi to zapalilo dostala som k tomu vodicku ktorou to rychlo preslo. Ja som si nausnicu menila az mozno 3 roky potom aj ked som ho samozrejme z casu na cas vybrala a vyumyvala. Nestalo sa ze by to bolelo bolo zrastene alebo tak.
Ja mám tiež piercing v pupku už 9 rokov - síce momentálne nie,lebo som pred 2 mesiacmi porodila a vytiahla som si ho cca v 5.mes tehotenstva. Prepichovanie ma neskutočne bolelo, pamätám že som tam potom skoro odpadla..ale ty to možno budeš cítiť inak,každý inak vníma bolesť. Robili mi to koncom februára, musí to byť zimný mesiac,aby sa lepšie hojilo. Tiež som dostala nejakú špeciálnu vodicku nato a lekársky olivový olej,ten mi pomohol proti hnisaniu čo sa mi spustilo po čase. Teraz čakám keď prestanem kojit a znovu si ho dám, a takisto ešte trošku brucho vyformovat do pôvodného stavu 😉
Ja mám aj v pupku,aj v nose aj v jazyku a tak :D a tu som všetko mi robili v štúdiu kde som sa dala aj tetovať a vôbec to neboli teda aspoň pupok má nebolela boli to ako ucho pretože to je tenká kožička,na začiatok si ale nedávajte radšej vysiaci 🙂 čisti sa to vodickou ktorú buď kupis v štúdiu alebo v lekárni pupok sa vnútorné hojí cca 5 mesiacov túto to nehladaj nájdi si radšej stránku o piercingoch 🙂 a neboj sa 🙂 P.S miesto ti len vydenzifikuju 🙂 a prepichnut kanilou ktorá sa prestrihne a vsunie sa do nej piercing 🙂 ihla sa vytiahne necitis to 🙂 a už sa len nasrobuje gulicka 🙂
Ja mam piercing v pupku už 14r. Hodilo sa to cca pol roka, takmer to nebolelo. A počas hojenia som si s ním aspoň raz do týždňa zakrutila. V tehotenstve mi ho doktor kázal vybrať už v 4mesiaci aj keď som ešte nemala žiadne brucho. Naspäť som si ho dala 3t po pôrode. Trochu to zastaralé ale v pohode sa to tam dalo dat. Stretla som tam dettol a viac neriešila 🙂
nie zastaralé ale zastipalo 🙂
Strekla som dettol
Sorry za preklepy
@mon895 sieťka vám nezarastie tak ľahko záleží koľko ho máte 🙂 piercing určený pre tehotné aky to je prosím vás ? Lebo mám bioflex ?ďakujem 🙂
@miabucekova1997 taky gumeny s dlhsou tou tyckou 🙂 aspon tak mi to bolo povedane ja ho planujem coskoro vybrat 🙂
@mon895 aha ja sa za to pýtam že ešte som len krátko ale keby náhodou mi ho káže lekárka vybrať :/ tak že či je nejaký vhodnejší lebo nepočula som ešte o takom tak ho skúsim niekde nájsť 🙂. Ďakujem aj tak za info 🙂
@miabucekova1997 teraz som to pozerala lebo tiez sa moc nevyznam :D a je to ten bioflex 🙂 co som sa docitala tak cca v 4-5mes ofporucaju ho vybrat ja koncim 3ti tak asi ho pomaly vyberiem a budem dufat ze dierka nezarastie 🙂
@sunny8 ahoj. Ja mam piercing v pupku 20 rokov a jeho aplikacia podla mna boli viac ako prepichnutie jazyka aj ako prepichnutie usi, ale menej ako napr ked sa porezes. A trva to len par sekund, takze ziaden strach. Daj si to robit kedykolvek okrem leta. Ked si das teraz, do leta sa krasne vyhoji. Bude urcite trochu hnisat, ale to asi kazdemu a ak si to budes pravidelne dezinfikovat, nicoho sa nemusis bat. Piercingom treba hybat, nieze by prirastal, len sa prilepi. Ked uz to nebude cerstve, mozes premastovat framikoinovou mastickou. Taaak drzim palce. Podla mna je to najkrajsi a najsexi zensky sperk..💃
Dakujem vam holky ;) preto tie otazky to som tiez citala ze telo ho nemusi prijat ale tak co som mala nad perou vobec nehnisalo na druhy den ok v nose takisto ako neprijemny pocit ale hnis a extra bolest nic take ale zasa v chrupke v uchu som mala dva jeden mam dotersz a ten druhy mi zahnisal vybrala som nausnicku von s bolestou lebo prirastala a za noc mi zarastlo no 🙂 snad toto mi prijme telo ale hlavne nech sa s tym stotizni manzel :D
@mon895 bioflex mám aj v jazyku aj v pupku už dlho len som nevedela že je označovaný ako tehotenský 😅 tak som za vodou 😎
@myskahryzka 😂😂😂😂 jazyk mi prepichovali a verte že to sakra bolelo 3 týždne som jedla detské výživy :D pochybujem že pupok boli viac :D
A framikoin určite nie :D
@miabucekova1997 Este aj v takejto teme je niekto schopny hasterit sa? Ja som si tak isto dala prepichnut jazyk a bolelo to menej ako pupok. To, co a ako bolelo Vas je vasa vec. No nemusite hned zosmiesnovat nazor niekoho ineho.
Chcela by som sa spitat ...dala som si robiť pirsing do pupku a okolo mi kus červená či to je normálne mám aj tu vodičku zo štúdia ...ďakujem
@myskahryzka
Dobrí večer ja som si dala včera prepichnuť pirsing do pupku a začalo mi okolo červenať chcela by som sa opýtať...či je to normálne ..a ešte jednu otázku aby mi nezarastol tak mám hybať hore dole či ako ďakujem
@matkavavrekova Dobrý vecer. Začervenanie je normálna vec. Treba si to dezinfikovat. Najlepšie liehom. A áno, trošku tak popretahovat v dierke, aby sa to neprisusilo. Ono tam vznikne aj nejaký hnis a ten sa nalepí na ten šperk. Ja osobne som to robila tak, že som si to dezinfikovala liehom a potom som to na striedacku premastovala (framykoin /môže byť aj očný/ alebo infadolan, či kalciova mastička) A tým som potierala až do zahojenia.
Ja som si dala v 16tich a prepich som ani necitila. Dala som si to v lete a hojenie bolo horšie, dlhšie to hnisalo, ale nejak to prestalo. Potom ma bavil do 20tky a teda musím povedať, že tá predtým malá dierka po tehotenstvach vyzerá otrasne. Takže - druhýkrát by som si to nedala
@myskahryzka Ďakujem pekne za radu ...áno kus mi to už začalo aj hnisať ...boli to kus...ja som si to dala robiť tak mi v štúdiu dali vodičku a s tím si to natieram 3×denne tak mi to kázali robí a pretahovať no ozdaj to pomôže 🙂
@myskahryzka dobrí večer chcela by som sa spitat mám pirsing už mesiac dva tizdne a chcela by som si ho už vimeniť či môžem už alebo mám ešte počkať ďakujem za radu 🙂
@matkavavrekova Jasné, môžte. Ale nezabudnite nový šperk vydezinfikovať a pri navliekani použite pre istotu nejaku masť (framikoin, kalciovú alebo infadolan) aby to nebolo nepríjemné.
@sunny8 v lete urcite nie kvoli potu cize niekedy na jesen..od toho ako sa zahoji zalezi hlavne na tvojom tele niekomu sa hoji dobre, ale napr. kamoska s nim mala problemy a nakoniec jeden tah svetrom a bolo po nom aj jej pupku a ci boli boli jasne ale to je tiez od tvojho prahu bolesti...a hlavne dobry salon kde to vedia